реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Виборчий "безпредєл" на Новгород-Сіверщині

Узгоджують протоколи з результатами голосування на дільничних виборчих комісіях перед тим як нести до ТВК з місцевою райдержадміністрацією у Новгород-Сіверському районі Чернігівської області.
-Бюлетені з ДВК упаковують прямо у приміщенні територіальної виборчої комісії, -розповідає член ТВК від районної організації УНП Валерія Домоцька, - авторучками щось виправляють, доводять до ладу! Багато упаковок не має належних підписів. У протоколах часто роблять виправлення за допомогою коректора, називаючи це «виправленням технічних помилок». Я спочатку протестувала проти порушення виборчого законодавства, під час голосувань членів ТВК висловлювалась «проти» але нічого не діє.

Нагадаю, що головою райдержадміністрацією на Новгород-Сіверщині керує одіозний, незмінний при всіх владах Вячеслав Маркович Кауфман, в минулому один з найактивніших на Чернігівщині членів СДПУ (о), а сьогодні ще й кандидат в депутати до обласної ради.
Олександр ЯСЕНЧУК





Коментарі (2)
avatar
1
куди украінці дивляться?!...кауфман,фельдман,капітельман....тьфу.....
avatar
2
А ще треба додати, що протоколи з дільничних виборчих комісій подавалися у вигляді, який конкретно натякає на ймовірність суцільної фальсифікації - вони були на розрізнених аркушах, без прошивки, без склейки і за відсутності мокрої печатки на кожному аркуші, затвердженої підписом з указаною нумерацією та кількістю сторінок. Одним словом-підрахунок голосів у Новгород-Сіверському районі-суцільна фальсифікація, добре розроблена і поспішно втілена за лохівського і безпринципного відношення до справи з боку багатьох членів комісій, на жаль. А влада в черговий раз нахабно кинула безтурботно довірливий люд, посміявшись і розтоптавши писані і неписані закони людського співіснування.
avatar