реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

"Великий класик" на підпомозі окупанта

«Великий» поет, «патріот», академік, «громадянин», і прочая, і прочая. Класик із шкільної програми. З інтерв’ю 2017 року (вгадайте автора):

«Коли розпався Союз. Це був дуже поганий знак. От приїжджав наш новий хазяїн - Байден... В Європі нас ніхто не чекає. Ми не вигідний партнер... І наш наївний народ вірить Байдену, який сказав, що ми - їхні найбільші союзники... кращої, ніж комуністична система, немає... Безперечно. Партія переживає складний період. Вона повинна переглянути свої окремі догми, відкинути пару моментів. А сама ідея комунізму - благородна... Ми (з росіянами) два великі народи, дві великі держави. Любимо один одного чи ні, треба дружити в ім’я своїх народів. Байден же не даремно приїздив. Напевно, роздавав інструкції нашим керівникам… Він (путін) президент великої держави і відповідає за її безпеку. Він воює за свій народ…».

Це, до слова, після Іловайського котла і котла під Дебальцевим, жахливих убивств (із розпорошими животами) за українську мову і символіку. Тортур в «Ізоляції», яку побував цей «великий» і «братній» народ, яким керує «президент великої держави».

Не розказуйте мені, що поезія поза політикою, бо чому тоді кіно чи спорт не можуть бути поза нею?

Вадим ВАСИЛЕНКО



Теги:комуністи, Вадим Василенко, Борис Олійник, колаборанти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar