реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Вчителі Донецька благають про допомогу

Донецькі вчителі звернулися до своїх співвітчизників з проханням допомогти звільнити їх від бойовиків. Освітяни влаштували акцію і вийшли на міст Донецька з прапорами України.

За словами небайдужих учителів, у Донецьку зараз відбувається повне свавілля. Проукраїнських учителів викрадають і катують.

«На Донеччині панують терористичні угруповання, які підпорядкували органи місцевого самоврядування, зайняли залишені власниками приватні будівлі, промислові підприємства, організовують свою податкову систему й банк, втрутилися в систему охорони здоров’я, освітню галузь. Вони послідовно й наполегливо знищують усе українське, що було створене на Донбасі раніше: заборонили символіку, українська мова сприймається як провокація, слово на захист України чи української армії – як пряма ворожа агітація», - ідеться в повідомленні.

«Ми опинилися в інформаційній і психологічній ізоляції. Сподіваємося на допомогу рідного народу й визволення нашої землі! З повагою, українці Донецька», - підписалися активісти.
Джерело: fakty.ictv.ua



Теги:АТО, російсько- українська війна, російська окупація, Донецьк


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Не похоже на правду... Выйти в Донецке сейчас с прапором - это растрел. Фото сделано еще весной и на нем не учителя. Хотя им там действительно тяжело!!!!!!!!!
avatar