реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Авдіївку відстояли!

Найгарячіше було в Мар’їнці, де ворог здійснив серію обстрілів, під час одного з яких на нашій позиції здетонував боєкомплект.

2 українських військовослужбовців загинули, 8 – отримали поранення. Окрім цього, ще 3 військовослужбовців НГУ отримали поранення внаслідок підриву на вибуховому пристрої. «Внаслідок ворожого обстрілу села Зайцеве було зруйновано приватний будинок. Поранено літню жінку. Ще 3 людей врятовано, вони не постраждали», - сказав речник Адміністрації Президента України з питань АТО Олександр Мотузяник. Поранені доставлені у Дніпропетровський госпіталь, один з них - без очей, з втратою стопи і важкою черпно-мозковою травмою.

Напад на Мар'їнку здійснювався вночі під прикриттям важкої зброї. Бойовики заходили з кількох сторін, але отримали відсіч. "Вони думали, що, можливо, у нас тут ослаблення. Ми їм показали таку оману. У підсумку вони вивезли кілька вантажівок поранених своїх, включаючи 200-х", -- розповів боєць 14-ї бригади "Коба".
У Торецьку правоохоронці затримали стрілка з незаконного збройного формування «Оплот». Із бойовиками він співпрацював із серпня 2014 року. Крім того, на автотрасі у Бахмутському районі поліцейські знайшли поліетиленовий пакет з 2 мінами та детонатором, а у Новомихайлівці Мар’їнського району Донецької області - схрон зі зброєю.

На Луганському напрямку російські окупанти намагалися штурмувати опорний пункт українців та отримали гідну відсіч і відступили з втратами.

Бої під Авдіївкою тривають - контроль наших військ над промзоною дає можливість не тільки контролювати Ясинуватську розв'язку, але й штурмувати при потребі Донецьк.



Теги:АТО, Авдіївка, Ясинувата, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar