реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Важко Байдену і Залужному...

Прикро, що Президент України так і не знайшов часу прокоментувати катастрофічні викриття про тотальний контроль Кремля над Службою Безпеки України напередодні війни.

Якраз розкішна нагода довести не словом, а ділом, що закон вищий за дружбу і взяти на особистий контроль «неіснуючу» справу Баканова.

Один із плюсів війни - це не не можливість носити зручну форму в стилі мілітарі, а очищення всього і всіх. Звісно, якщо держава хоче виграти війну.

У цьому контексті, мушу запитати, як справи у екс-міністра оборони, нинішнього посла в Словенії Тарана. Саме «завдяки» його роботі було повністю зірване державне оборонне замовлення і через 2-3 тижні боїв Україна мала залишитися без боєприпасів і важкого озброєння.

Звісно, можна попросити службову характеристку на нього у лідера партії «Сила і Честь» Смешка, адже Таран - член його партії і керівник його передвиборчої компанії у 2019 р.

Але «сильночесні офіцери» зникли з радарів, як і сам їхній лідер. Та й чесної відповіді від Смешка, за чиєю вказівкою отруїли Ющенка - ми так досі й не почули.

Про те, на кого насправді працюють Єрмак і Татаров - вже навіть незручно перепитувати.

Можу лишень уявити, наскільки важко Байдену і Залужному з усім цим. Десь так як нам, якщо не більше.

Володимир ОМЕЛЯН



Теги:Смешко, отруєння Ющенка, Володимир Омелян, СБУ, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar