реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Ваш Кузьма...

Підозрюю, що опинюся під градом капців, але про це треб говорити. Бо знову половина Фейсбуку тужить за Кузьмою та зітхає: ото був би президент....

Ну що ж. Давайте порівняємо його... З ким би порівняти... Давайте із Зеленським.

Зеленський за гроші витанцьовував по корпоративах та саунах тих, кого у нас називають олігархами. І Кузьма теж.

Зеленський працював на телеканалі олігарха і Кузьма теж.

Зеленський в рамках проекту "Молодь за Януковича" агітував за Віктора Федоровича і Кузьма теж. Ось що сказав Кузьма кореспонденту житомирського видання «РИА-неделя»:"Мені ближча позиція Януковича – вона конкретніша. Я не вірю Ющенку, що в Україні можна збудувати Європу. В нас абсолютно інший менталітет...". Кузьма відверто заявляв, що для нього Ющенко "абсолютно не позитивний герой".

Зеленський насміхався над Майданом ("Ебонітові палички" тощо), Кузьма Майдан ненавидів, стверджував, що його "створено" на гроші олігархів, зокрема, Льовочкіна.

Зеленський прославився своїм недолугим жартом "Если верить главным новостям России, то россияне наконец-то отодвигают свои войска от границы с Украиной, однако, если верить слухам, то российские войска стоят на границе, просто украинскую границу немножко отодвигают вперед".

Кузьма підтримав окупацію Криму й виступив на боці ворога, ще й брешучи про "ненависть": "Моя позиція така: ті люди настільки хотіли, що я навіть підозрювати не міг, що вони хочуть аж так. То я б волів жити з ними через паркан, в такому нейтралітеті, ніж в одній країні з ненавистю. Тому що, то вже така відкрита ненависть була".
Зеленський ненавидить Порошенка. Кузьма теж його ненавидів. За великим рахунком завдяки своїй риториці він був одним з тих, хто своїм авторитетом серед не надто освічених та розумних українців просував тези про "Війну розв`язав Порошенко" і про "Ворог не у Кремлі".

Зеленському закидають примітивний тупий гумор у "Кварталі-95", але забувають про те, що Кузьма був творцем такої штуки, як "Пающиіє труси".

Куди не кинь - практично брати-близнюки. Тільки різнояйцеві. Кузьма вище зростом, вмів гарно язиком працювати, в тому числі й українською... А по факту - звичайний лицедій, шоумен, для якого гроші не пахнуть і який готовий працювати на того, хто більше платить.

Єдине, чим можна захоплюватися, так це те, як будучи абсолютним чистокровним "ватником", він створив собі славу патріота. Утім, у нас безліч таких, хто у безладному белькотінні "найвеличнішого" глибокий філософський зміст примудряється бачити...

Не чіпав би покійника, якби він досі не був іконою для деяких із тих, хто ще не награвся з мрією бачити при владі чергового шоумена. Які зітхають: от був би Кузьма живий. Які ще недавно голосували за Вакарчука, а нині косують своїми вологими очима в бік пана Притули...

Історія нічому не вчить. Вона лише карає за незнання уроків...

Павло БОНДАРЕНКО



Теги:Павло Бондаренко, колаборанти, Кузьма, Скрябін


Читайте також



Коментарі (0)
avatar