реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Чернігові пропонують вулицю назвати іменем агітатора за Януковича

Лідер місцевого "Демальянсу" Ігор Андрійченко оголосив про збір підписів для перейменування однієї з вулиць Чернігова на честь рок- музиканта Андрія Кузьменка, більш відомого за кличкою Кузьма.

"Наразі набирає популярності петиція перейменування однієї з вулиць Чернігова іменем покійного Андрія Кузьменко (Скрябін). Вже 312 авторизованих користувачів підписалось під даною ініціативою. Будемо виходити на виконавчий комітет з піднятим питанням. Дана ініціатива реалізовується в рамках Закону України "Про декомунізацію"", - пише депутат міської ради Ігор Андрійченко.

Зауважу, що згаданий персонаж немає жодного стосунку до процесів декомунізації, більше того - він, один з небагатьох українських артистів, агітував свого часу (звісно, не безкоштовно) за Януковича. Тому раджу молодим демальянсівцям хоча би недалеку нашу історію вивчати і не гнатися за дешевою популярністю.

Випадкова загибель в дорожньо- транспортній пригоді - аж ніяк не підстава для вшанування співака, найменовуючи на його честь вулицю у 1300- літньому Чернігові. Якщо ж виходити із співчуття до загиблого, то політики -демальянсівці, якщо б вони були політиками, згадали б краще Чорновола, що також загинув на трасі. Але без молодої подруги поруч, і за спланованим сценарієм ...

Для слабих на пам'ять - цитата за 20 листопада 2004 року:

"Сподіваюся багато з наших слухачів пам‘ятають пісню «Озимі люди» з парламентської передвиборної кампанії 2002 року. Група «Скрябін», співаючи її намагалася привернути симпатії у першу чергу молодих українців до виборчого блоку під назвою «Команда озимого покоління».
Нині лідер групи Андрій Кузьменко і його колеги теж беруть активну участь у виборних перегонах. Як учасники концертного туру "Молодь – проти! Молодь – за!" вони агітують на своїх концертах голосувати за кандидата в президенти Віктора Януковича. Сам Кузьменка свою підтримку чинного прем‘єр-міністра України пояснив у інтерв‘ю газеті «Поступ», зазначивши, що «в Януковича абсолютно конкретні пропозиції, а Ющенко не запропонував нічого переконливого».Музиканти - агітатори

Тож вивчайте матчастину, панове озимі політики! А для фанатів свого рок-кумира обирайте інші форми вшанування, лишивши в спокої наші вулиці!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Демальянс, Кузьма, Ігор Андрійченко, перейменування вулиць, Чернігівська міська рада, Скрябін


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Шановний Василь ЧЕПУРНИЙ, всі мають право на помилку і Кузьма, на відміну від багатьох, це признав. Він весь час почував себе винуватим, що тоді агітував за такого покидька. А Вам, Василь ЧЕПУРНИЙ, краще треба пошукати поліно в своєму оці.
avatar
2
дякую за поліно, але моїм іменем вулицю не пропонують назвати smile  А мова, якщо ви помітили, саме про це...
avatar
3
Ім'ям такого ЧМОшника ніхто ніколи вулицю і не назве, не хвилюйся, вАсиль чАпурний!
avatar
4
Эх ты, Вася...
avatar
5
Вулицю 50-років СССР не треба перйменовувати, бо це продовження
проспекту Перемоги.
Тож логічно або стати продовженням, або називатися на честь тих хто зі зброєю в руках захищав або виборював незалежність України.
avatar
6
Да в чём проблема? Кто из артистов за кого только не пел? Все хотели заработать. Кузьма показал свою позицию только в 2013... До этого в "помаранчевое" время он молчал и его в этом упрекали. Но я никогда не слышал что он агитирует за "овоща"... Так что говорите на иврите. но не врите....
avatar
0
7
Просто ім’я співака хоче використати політична організація для підняття своєї популярності. І цього не приховує. А популярність їй треба, щоб отримати владу. Таким чином, підтримуючи ініціативу партії, підтримують її саму. Ні вулиця, ні покійний співак тут ні при чому.
avatar
8
У Кузьменка есть своя мала Батьківщина, де він народився, жив, трудився, де живуть його батьки і родичі, ось там булоб резонно назвати вулицю, чи школу його іменем, а до Чернігова він немав ніякого відношення.
avatar