реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Качанівська «Битва націй».

Цього року, 30 травня, на території Франції розпочалася війна між Англією, Чехією, Україною, Білоруссю, Росією, Вірменією та Китаєм…
Звичайно, в рамках спортивного телешоу «Битва націй», яке незабаром вийде на каналі ICTV. Частина цього шоу минулого тижня знімалася у Качанівці Ічнянського району.

Поки знімальна група чекала на головного актора, Кузьму Скрябіна, ічнянським журналістам вдалося поспілкуватися із режисером Анною Лапіною, яка розповіла про зйомки телешоу «з перших вуст»:

«Спортивно-розважальне шоу «Битва націй» вперше з’явилось у Франції ще у 1962 році. Ідея веселого змагання між різними країнами виникла у колишнього Президента Франції Шарля Де Голля. Генерал хотів об’єднати молодь Європи і зміцнити дружбу між жителями різних міст. З кожним роком до гри приєднувалося все більше і більше міст, націй і континентів.

Сьогодні шоу дивляться більш, ніж у тридцяти країнах світу, і в кожній з них гра має свою назву: «Великі перегони» у Франції і Росії, «Битва титанів» у Білорусі, «Битва націй» в Україні.

Конкурси вимагають від учасників не лише спритності та фізичної підготовки, але й сміливості.
Головна «родзинка» проекту — «бій» з биками. У кожній грі учасникам команд доведеться тет-а-тет зустрітися з ворожо налаштованим «рогатим» і з’ясувати, хто з них «головний».

Підтримувати і вести до перемоги українців буде ведучий, музикант і шоумен Кузьма Скрябін. За його участі знято рекламний промо-ролик телепрограми.

Скрябіну у ньому випала роль Французького короля, який розглядає карту бойових дій і, ніби то, розпочинає «битву націй».

Для зйомок обрали «Качанівку» через її унікальну архітектуру. Нам сподобався вигляд балконів, став та особливий інтер’єр обідньої зали у палаці. Крім того, це в декілька разів дешевше, аніж знімати у автентичних французьких залах.
На знімальному майданчику Кузьма з’явився без запізнення. Кілька слів та фото для преси і знаменитість забрали до гримерної, після чого закрутився знімальний процес.

І доки Кузьма працював перед об’єктивом, його дружина Світлана знайшли п’ять хвилин для преси.
«Вибачте, але у Андрія щільний графік і немає часу на довге інтерв’ю, за дві години у нього чергові зйомки у Києві», — попередила дружина співака, — «зараз він працює над зйомками нового музичного кліпу під робочою назвою «Маршрутка».

Нещодавно завершив знімати кліп «Ти пам’ятаєш». Працює він і на зйомках кількох шоу, паралельно знімає власний проект «Бережись автомобіля».

До роботи він ставиться серйозно, чітко виконує все що йому говорять, крім того, Андрій дуже пунктуальний.
Через якийсь час «підтягнувся» і головний герой.

Шоумен розповів про враження від Качанівки:
«До цього місця в мене особливі сентименти. Це останнє, що бачив мій дід у своєму житті, його я, до речі, ніколи не бачив. Колись тут була протитуберкульозна лікарня і мій дідусь у ній лікувався від сухот. На жаль, у цих стінах він і помер. Звідси і його останнє фото, що зберігається у сімейному альбомі.

На питання акул пера: «чи важко бути зірко?» — Кузьма відповів:

«Поки ти «пашеш», поки немає місця для думок про відпочинок, доти себе почуваєш комфортно. Активний творчий процес лікує від усього, а головне від непотрібних речей у голові. Зйомки мене абсолютно не виснажують – їх просто не помічаю. Дружина правду говорить, що на них я «валяю дурня», то яка ж це робота? Я вважаю, що робота – це коли люди траншеї риють, у шахті вугілля добувають, прибирають сміття містом. Хоча, працюючи на концертах, страшенно втомлюєшся і фізично, і морально, але я не знаю визначення цьому процесу. То якась складова кількох видів надзвичайно складної матерії, яку одним словом «робота» назвати не можна. Взагалі я вважаю, що те від чого ти дістаєш задоволення вже не просто робота, то вже як спорт. І я від свого заняття задоволений.

За інформацією Ічнянської районної газети «Трудова слава»



Теги:шоу, Качанівка, Скрябін, Кузьма, Ічнянський район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar