реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Вас шокують заяви Фокіна?

От вас шокує кожна чергова заява старого ватника Фокіна А, між іншим, він і та маячня, яку він несе - чудовий матеріал для розуміння, чому Україна після здобуття незалежності рухалася не вгору а вниз. Чому замість розвитку в 90ті роки (особливо в першій їх половині) були руйнування, розкрадання і деградація.

Та тому, що на виборах 1990, 1994 і навіть 1998 років найбільшу підтримку отримали комуняки. Першим президентом України став секретар ЦК КПУ з ідеології Кравчук, а першим прем'єром - член ЦК КПУ Фокін. Другим прем'єром, а потім і другим президентом - член ЦК КПУ Кучма. А третім прем'єром (точніше в.о.) всі ці комуняки на чолі з Кравчуком зробили Фіму Звягільського, який у 1993-94 рулив урядом, потім три роки ховався в Ізраїлі від кримінальних справ, а потім знову воскрес як нардеп від партії Януковича.

Слухаючи Фокіна, ви можете бодай трохи уявити весь рівень безвідповідальності, провінційності й совкової ватності людей, які керували Україною в перші роки її незалежності.

А заодно усвідомити, що попри все за останні 15-20 років ми таки непогано просунулися вперед. Україна змінилася. Головне - не дати нинішній владі з усіма її скелетами, які вона витягає з усіх можливих шаф, повернути нас знову назад у совок і русскій мір.

Тарас ШАМАЙДА



Теги:Тарас Шамайда, Кравчук, комуністи, Вітольд Фокін


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Треба глянути правді ув вічі: В. Фокін став прем'єром завдяки "Революції на граніті".
Висновок: думайте про кінцевий результат, щоб не вийшло - "поміняли шило на мило".
avatar