реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Рябченко: «Україна в небезпеці! Гуртуймося!»

Кандидат в народні депутати по виборчому округу №206 у Чернігові від Конгресу українських націоналістів Валерій РЯБЧЕНКО звернувся до виборців:

Україна в небезпеці! Гуртуймося!


Саме тому Конгрес Українських націоналістів об’єднався з Українською народною партією та партією «Наша Україна» в союз патріотичних сил «НАША УКРАЇНА».

До нас долучилися близько 30-и громадських організацій і об’єднань, які сповідують чіткі державницькі позиції, та відстоюють національні права української нації. Всеукраїнське товариство «Просвіта», Союз українок, Спілка офіцерів України, Ліга українських жінок, Товариство Олени Теліги, Всеукраїнське об’єднання політв’язів та репресованих, Меморіал - ось далеко не повний перелік проукраїнських державницьких сил, з якими я і моя політична сила «Наша Україна» йде на вибори.

Ми вже пройшли: співаків, спортсменів та бізнесменів у списках; занадто широкі об’єднання, які були недієздатні в парламенті. Ми доросли до ідеологічної основи об’єднання. Інші учасники виборів зараз повторюють помилки, з яких ми вже винесли уроки. Важливо, щоб цими граблями вдарило не виборця. Є великий політичний досвід при формуванні команди, який інші тільки-но набувають. Він дозволяє сказати, що буде з тими командами після обрання. Виборець вільний обирати, але повинен знати, що наслідки вибору позначаться на його ж економічному становищі.

Кремль прямо оголосив про свої плани гуманітарної експансії в Україні

Сьогодні, коли Кремль прямо оголосив про свої плани гуманітарної експансії в Україні, таке широке об»єднання патріотичних сил життєво необхідне для української нації.

Прем'єр Росії Медведєв заявив, що Росія повинна займати «наступальну позицію» у поширенні російської мови у світі, і «слід приділяти особливу увагу діяльності наших центрів, ключових для російських інтересів у країнах СНД, сприяти інтеграційним процесам на теренах СНД», а голова представництва Росспівробітництва Костянтин Воробйов вважає, що Росії треба посилити діяльність в Україні.

Кремль відкрито розгортає широкомасштабну гуманітарну експансію в світі, і, зокрема, в Україні. Синхронні дії Росії спільно з її «п’ятою колоною» в Україні, несуть загрози суверенітету нашої держави. Першим кроком цього плану стало ганебне ухвалення Закону «Про засади державної мовної політики».

«Сьогодні ми отримали з Москви чіткий сигнал – за Україну взялися всерйоз. Російські високопосадовці відкрито розповідають на нарадах про плани русифікації України, посилення ролі російської мови, культури, тобто про наміри побудувати на теренах СНД так званий «Рускій мір».

Заяви російських чиновників щодо посилення гуманітарної експансії на Україну мали б стати об’єктом пильної уваги СБУ, адже вони несуть пряму загрозу незалежності України. Проте ситуацію можна буде змінити лише тоді, коли до влади в країні прийдуть українські патріоти, які стануть на захист національних інтересів Української держави – як у гуманітарній, так і економічній сферах.

Як сказав лідер нашого об’єднання Віктор Ющенко, що впровадження Закону «Про засади мовної політики»означає навіть не русифікацію, бо про ті регіони, 13, про які зараз йде мова, вони і так вже русифіковані. Там мова йде про зворотній процес – деукраїнізацію, бо там зникає правова підстава впроваджувати українську мову. Мова – це не засіб спілкування, а державоутворюючий фактор. Наступ на державність української мови – це агресія, не переходячи кордону, не застосовуючи війська».

Програма «Нашої України» – це програма творення, а не програма війни

Програма «Нашої України» – це програма творення, а не програма війни. Що пропонують українцям учасники виборів? Об’єднана опозиція своєю програмою пропонує «війну» між двома частинами суспільства. «Негативна» програма» (програма руйнування) може призвести лише до загострення внутрішньої ситуації в країні, що є небезпечною грою політиків.

Безкінечна боротьба між політиками, через яку місяцями не працює парламент, не веде до підвищення рівня життя. Потрібно мати не «тверду руку», «міцний кулак» чи «готовність боротися із ворогом до загину», а цінності (які не міняються від виборів до виборів) і чітке уявлення про план дій.

Наша програма – це кроки для підвищення рівня життя, які ґрунтуються на наших цінностях і успішно реалізованому досвіді.

Це програма реформування української економіки, яка базується на успішному досвіді посткомуністичних країн Центральної та Східної Європи. Така політика здатна забезпечити роботою та високими доходами 60-80% громадян, а також за 3-4 роки принаймні вдвічі збільшити доходи бюджету, завдяки потенціалу найперспективніших галузей – АПК, транзитної сфери, туризму. За словами одного із лідерів патріотичного об’єднання Ю.І. Костенка «праві сили ставлять за мету створення потужного середнього класу шляхом звільнення приватної ініціативи, дерегуляції, демонополізації економіки та ліквідації дозвільної системи».

КУН, УНП та «Наша Україна» виступають за протидію офшорним схемам та корупції, наповнення українського ринку товарами національного виробництва та створення потужної національної економіки.

Ми впевнені, що ми переможемо і Україна отримає шанс стати державою де панує: цілісна нація, єдина державна мова, демократія, розвинене громадянське суспільство, євроатлантична безпека, єдина Українська помісна церква як символ духовної єдності та гідності народу, конкурентна економіка, національний виробник, потужний середній клас, соціальний захист громадян.

Слава Україні!

Чернігівська прес-служба партії «Наша Україна»



Довідка про Валерія Рябченка:

1972 року народження. Чернігівчанин. Закінчив Чернігівський педагогічний інститут ім. Т.Шевченка.

З 1989 року - активний громадський діяч, З 1997 - член Конгресу українських націоналістів, з 2002 - голова обласної організації КУН. Член Головного Проводу.

Одружений. Дружина - Валентина, донька - Оксана. Захоплення – краєзнавство, історія.









Коментарі (1)
avatar
1
На яких підставах, пане Валерію, грунтується Ваша впевненність в тому, що ваш союз переможе?
А шанс стати такою, як Ви мрієте, Україна отримала давно, ще в 1991 році.
Але чомусь до сих пір ним не скористалася.
avatar