реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Валентин Наливайченко здійснив перший тур лідера "Оновлення країни"

Від прилуцького заводу "Білкозин" до чернігівського "Інтермеццо" проляг шлях лідера громадської ініціативи "Оновлення країни" Валентина Наливайченка на Чернігівщині.
"Вибір саме нашого краю для першої поїздки невипадковий, -- переконаний регіональний представник "Оновлення країни", редактор газети "Сіверщина" Василь Чепурний. -- Адже саме на Чернігово-Сіверщині заховані таємниці старої України -Руси і початки нової, як говорив Михайло Грушевський. А Україна дійсно потребує оновлення".

У Прилуках лідер "ОК" спілкувався з представниками профспілкового колективу заводу "Білкозин", який недавно страйкував. Унікальний завод-монополіст відданий російським підприємцям, які тепер українським працівникам не платять зарплату. Виявляється, щоби не давати соціальні виплати, тут навіть трудові угоди продовжують на два-три місяці. "У мене є досвід як виводити з тіні власників офшорних рахунків!" -- наголосив на прес-конференції у Прилуках Валентин Наливайченко. До речі, прес-конференція пройшла в залі арт-кафе "За двома зайцями", власник якого Ігор Павлюченко створив ціле культурне явище.

Далі маршрут проліг в Талалаївський район та у чернігівський культурно-мистецький центр "Інтермеццо", де пройшло представлення лідера "Оновлення країни".




Теги:Інтермеццо, Прилуки, Валентин Наливайченко, Чепурний, Білкозин, Оновлення країни, Талалаївка, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar