реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

В прикордонному Чернігові є загроза, що сепаратиста оберуть мером

15 листопада в Чернігові відбудеться другий тур виборів міського голови. За перемогу змагаються представник “Нашого краю” Олександр Соколов та член БПП “Солідарність” Владислав Атрошенко.

В Чернігові давно знають про проросійські настрої діючого мера Соколова.
Він завжди був прихильником “русского мира”.

У Соколова та Путіна - одна улюблена група. Гурт “Любе” неодноразово приїздив у підтримку Соколова, а 3 роки тому на Красній площі Черніова на День міста вони разом співали “Давай за мир”. Через 2 роки після того російські найманці вбивали чернігівських хлопців на Сході. Серед них була Псковська дивізія.

В самий розпал війни на сайті міста Псков з’явилася вітальна листівка від міста Чернігів, в якій Соколов вітає російських “побратимів” з Днем їх міста та сподівається на плідну співпрацю.

Соколов давав команду розігнати в Чернігові Євромайдан, заявивши, що “Там немає з ким говорити”.

Мер Чернігова жодного разу не вдягав жовто-блакитну стрічку, натомість, не один раз був помічений у георгієвській, яку після початку подій на Сході почали називати “колорадською”.
Соколов жодного разу не проводжав та не зустрічав воїнів в зону АТО. Наші батальйони не дочекалися від нього допомоги або слова підтримки. Жодного разу мера Чернігова не бачили в трагічні хвилини, коли відспівували та прощалися з героями-чернігівцями, які поклали свої життя за Україну…

Від Чернігова до кордону з Росією - близько 70-ти кілометрів.



Теги:Олександр Соколов, Сепаратизм, вибори 15 листопада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar