реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівський регіонал був "дахом" для сепаратистів

Розслідування ТСН виявило цілий ряд замаскованих пропагандистів Кремля буквально "під крилом" Міністерства інформаційної політики. Прикриттям для проросійських діячів слугували громадські організації, що зареєстровані в Чернігові - пише сайт ПіК

Шестеро членів прокремлівської організації "Медіалюстрація" – Дмитро Василець, Євген Тімонін, Павло Тисевич, Єкатерина Василець, Євгеній Клюєв та Дмитро Тодоров – входять до складу громадської ради Міністерства інформаційної політики України. Цікаво, що вони представляють профспілки, які дивним чином зареєстровані за однією адресою, на одному поверсі в Чернігові. Сестра Васильця Катерина в медіалюстрації представляє профспілку танцюристів і хореографів, а ще, путінські премії українським журналістам вручають представники профспілок інвалідів, спортсменів-інструкторів, автомобільного транспорту та бухгалтерського обліку.

Більше того, "медіалюстратор" Павло Тисевич, що створив "Правильное ТВ"(проросійський пропагандистський канал) разом з Дмитром Васильцем(затриманий СБУ за сприяння терористам ДНР і ЛНР) делегований до організації всеукраїнською профспілкою спортивних тренерів та спортсменів (зареєстрована у Чернігові). Профспілку очолює Андрій Кужельний, колишній впливовий чернігівський регіонал. Під час Євромайдану Кужельного звинувачували в тому, що він приводив на проєвропейські мітинги боксерів- тітушок.

Андрій Кужельний цілком випадково був активним агітатором за міського голову Олександра Соколова. А його харчевня "Чікен-хата" платила мінімальну оренду, як ...дитячий заклад.



Теги:Олександр Соколов, Сепаратизм, Стець, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
НЕ ЗНАЕТЕ ЧТО ДЕЛАТЬ, СДЕЛАЛИ ПЕРЕСЧЕТ В БЮДЖЕТ НА ЧЕРТА И НА СОКОЛОВА ЗА ЭТИ ЧУДЕСА, СМОТРИШЬ 10 мли или более добавиться бюджету.
avatar