реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

"В Конча-Заспі живуть від Партії регіонів до "Батьківщини" -- Богдан Червак

В новому парк-готелі "Чернігів" сьогодні розпочався інформаційно- навчальний тренінг для журналістів "Демократія. Вибори. ЗМІ. Україна - 2012". Він проходить за підтримки ВГО "Демократична дія", посольства Федеративної Республіки Німеччини, Державного комітету телебачення і радіомовлення України та Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про особливості застосування Закону про доступ до публічної інформації розповів директор Департаменту інформаційної політики Державного комітету телебачення і радіомовлення України Богдан Червак. За його словами, у 20 разів зросло число звернень журналістів до Адміністрації Президента.

"Саме завдяки цьому Закону, -- розповів Богдан Червак, -- громадськість дізналася хто живе на елітних дачах в Конча- Заспі. Виявилося, що там усі, хто був при владі --від Партії регіонів до "Батьківщини" включно".

Серед досягнень інформаційної хвилі журналістів -- з'ясування власника паркану навколо Верховної Ради та обставин польоту Президента Віктора Януковича на Афон.

В тренінгу беруть участь журналісти районних газет Чернігівщини. Присутні також представники "Сіверщини", обласного радіо та телебачення.



Теги:посольство Німеччини, інформаційна політика, доступ до публічної інформації, Конча- Заспа


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
І тільки бідний ющенко живе в комунальній однокімнатній квартирі, й не має ніякого віднощення до привласнення Хамом 168 га в Межигір'ї...
avatar