реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В Чернігівщини куратором буде кримчанин

Проблемами Чернігівської області у парламенті опікуватиметься Олександр Мочков. Таке рішення прийняла фракція "УДАР" у Верховній Раді України.

Народний депутат України Олександр Мочков, прийняв участь у роботі конференції обласного осередку "УДАРу", яка пройшла 12 липня у Чернігові. У своєму зверненні до делегатів та гостей конференції, Олександр Мочков повідомив, що рішенням фракції "УДАР" у Верховній Раді, він відповідатиме за Чернігівську область та допомагатиме вирішувати нагайні проблеми регіону. Також, він розповів про перші результати своєї роботи в області, зокрема, про допомогу місту Ніжин. Через проблеми, що виникли з казначейством, ніжинці могли не отримати новий спортивний комплекс, але народний депутат вчасно втрутився та вирішив їх.

Також Олександр Мочков, розповів про свої найближчі робочі плани в області. Він зазначив, що відкриватиме громадські приймальні у містах та районах, щоб допомагати вирішувати суспільно - важливі питання Чернігівщини.

Довідка.
Олександр Борисович Мочков - народний депутат України VII скликання (з 12 грудня 2012), секретар Комітету Верховної Ради України з питань інформатизації та інформаційних технологій; член Політичної ради партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», голова Кримської республіканської організації партії.



Теги:Ніжин, Мочков, удар, Крим


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Виходить, що Удар Кримом не займатиметься?
avatar