реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Валерій Карпунцов: мені є чим звітувати

Я йшов у парламент із однією мотивацією: бути корисним моїй країні і її людям.

Перед тим - шість років політичної та опозиційної боротьби як Керівник юридичного супроводу партії УДАР. Партії, яка мала чи не найбільшу довіру суспільства і керівництво якої, за короткий термін, розміняли цю довіру і надії на посади та ресурси, занулили і довіру до партії, і втратили особистостей, які будували її з надією на зміни. Мені не соромно ні перед українським народом, який мене обрав, ні перед моїми дітьми, які є головним моїм мотиватором у житті, ні перед родиною. Я завжди залишаюсь вірним своїм принципам, слову, Богу!
Ні одного кнопкодавства! Ні одній людині не відмовив у зверненні.

Я йшов не за досвідом, і не за грошима. Я мав власні напрацювання і знав що потрібно робити аби бути ефективним і, справді, змінювати Україну на краще.

За дві неповні каденції роботи парламентарем:
Понад 170 Законопроектів!
Понад 2 000 звернень від громадян!
Понад 13 тисяч разів проголосував - «ЗА»!
Понад 700 ефірів у ЗМІ!
Майже 1000 круглих столів, наукових конференцій, робочих груп, фахових засідань, прес-конференцій тощо Вважаю, що відпрацював чесно, фахово і добросовісно. Працював би ще набагато ефективніше, якби мої Законодавчі ініціативи не блокувались та була б команда з якою можна йти у розвідку .

Валерій КАРПУНЦОВ



Теги:Валерій Карпунцов, дострокові вибори, удар, ВР, Ніжин


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Робота депутатів безсистемна і не має правової основи. Уся проблема в Конституції України. У ній закладено деструктив, який став явним з втратою населення і територій. Наприклад, нема дотримання на практиці положень статей 13 і 95, оскільки в Держбюджеті відсутній вид доходу від земельної ренти. Більше того, стаття 26 демотивує громадян України, бо негромадяни мають такі ж права щодо доступу до розподілу суспільних благ, зокрема від ренти землі і її надр. Не визначившись з поняттями "громадянин" і "громадянське суспільство", фундаментальними мотиваційними чинниками, суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу не створити.
Залишається побажати Валерію Карпунцову, правникові з державницьким досвідом, успіху у виправленні вад Основного Закону.
avatar