реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

В'ятрович йде до парламенту

Прекрасна новина!
Володимир В'ятрович - народний депутат від ЄС!

Після складання повноважень Іриною Луценко наступною до парламента за списком ЄС мала зайти пані Бойко, але вона відмовляється від депутатського мандата і йде працювати радником до прем’єра Гончарука.

Сьогодні настрій половини Слуг на чолі з любителем СРСР Бужанським буде зіпсований. Власне, вже палає! Бужанський видерся на трибуну Ради і верещав: "Ні - В'ятровичу!". Як же вони його бояться!

Валентина КОВАЛЕНКО

Володимир В’ятрович – відомий історик, публіцист;
голова вченої ради Центру досліджень визвольного руху у Львові;
член наглядової ради Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького»;
колишній директор архіву СБУ.
Захистив кандидатську дисертацію «Закордонні рейди УПА в контексті реалізації антитоталітарної національно-демократичної революції народів Центрально-Східної Європи».
25 березня 2014 року став директором Українського інституту національної пам'яті. Це центральний орган виконавчої влади, який займається відновленням та збереженням національної пам'яті.
Володимир В'ятрович:
"Я йду в політику заради того, щоб Україна була рідним домом, в якому живеш в достатку та куди із радістю повертаєшся. Щоб наші діти спілкувались між собою українською, не нехтучи іноземими мовами, знали б нашу історію, неспотворену з-за кордону та з впевненістю дивилися у своє майбутнє, незатьмарене ані війною, ані здачею країни.
Особисто я запевняю: не піду на жодні компроміси щодо національних інтересів.
Хай зміни будуть українськими!
Йду, щоб будувати український світ і зупиняти «русскій мір».



Теги:декомунізація, Володимир В'ятрович, ЄС


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
На жаль, не все так добре як здається. Керівництво УІНПом куди важливіше за депутатство. Зараз ця позиція залишається оголеною.Це при тому, що і В'ятрович у багатьох позиціях не дотягував. Побажаємо йому державницької зрілості, а інститутові - достойника!
avatar