реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Увага, фантасти! Конкурс для вас!

КОНКУРС ДИТЯЧОГО МАЛЮНКA ТА ФАНТАСТИЧНОГО ТВОРУ НА КОСМІЧНУ ТЕМАТИКУ «МІЙ КРОК ДО КОСМІЧНИХ ЗІРОК», ПРИСВЯЧЕНИЙ 50-РІЧЧЮ ПЕРШОГО ПОЛЬОТУ ЛЮДИНИ В КОСМОС, РОЗПОЧАВСЯ У ЧЕРНІГОВІ

Сьогодні, 16 березня, у Чернігові, стартував конкурс дитячого малюнку та фантастичного твору на космічну тематику «Мій крок до космічних зірок», присвячений 50-річчю першого польоту людини в космос.

У заході беруть участь 35 навчальних закладів обласного центру. Організаторами конкурсу виступили Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, Благодійний фонд імені двічі Героя Радянського Союзу Олександра Молодчого та Регіональний медіа-центр Міністерства оборони України у місті Чернігові.

Конкурс пройде у 2 етапи. В термін до 29 березня в школах, ліцеях, гімназіях проводитиметься попередній відбір кращих малюнків та творів і визначатимуться команди-переможці. Далі журі конкурсу розгляне учнівські роботи і визначить переможців серед шкільних команд.

Команда школи, яка займе перше місце, отримає головний приз конкурсу – телескоп з 140-кратним збільшенням. За друге та третє місце в конкурсі команди-призери будуть нагороджені планетарієм, що проектує зіркове небо, та глобусом зіркового неба з підсвічуванням.

Фінальна частина конкурсу та нагородження переможців відбудеться 7 квітня у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Головні призи школярам вручить льотчик-випробувач українських літаків, перший Герой України Олександр Галуненко.

Надалі художні роботи учасників заключного етапу конкурсу виставлятимуться у Чернігівському обласному художньому музеї.

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ У (м.ЧЕРНІГІВ)




Теги:космос, день космонавтики, фантастика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar