реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Урок зі штату Теннесі

"От прийдуть наші хлопчики,сонечки з фронту і наведуть порядок"

Таке часто лунало від тилових хом'ячків з кінця 2014. Правда останнім часом давно не чути. Бо сонечки якщо щось подібне намагалися робити,щоб був той порядок то відразу ставали мародерами,бандитами продажними,та придурками. І взагалі "Вам тут не Донбас! Привикли там творити гад зна шо,туди назад їжайте придурки".
На фото американці в 1946 році біля в'язниці Афін, що у штаті Теннесі в той час як їхні сонечки-хлопчики з фронту штурмують її з динамітом.

Почалося все з того,що в штаті Теннессі є округ МакМінн, в якому в 1930-х роках міцно зміцнилися демократи. Завдяки Полу Кантрелла, який з 1936-го року кілька разів вигравав вибори на пост шерифа міста Афіни, а потім потрапив до сенату, регіон перетворився на розсадник корупції, чиновницького чванства, свавілля поліції, кришування злочинності. Найбільше свавілля влади припало на період Другої світової. У 1945-му додому повернулися тисячі ветеранів, що придбали загострене почуття справедливості і уміння поводитися зі зброєю. І побачили,що мер мудак творить в місті.В 1946 р. місцеві афінські демократи в звичній для себе манері стали фальсифікувати результати виборів і в нахабну порушувати процедуру підрахунку голосів, місцеві фронтовики стали підніматися, мовляв, за що вони кишки свої тягали , а потім взяли штурмом склад зброї Нацгвардії. Озброївшись вони за заповітами дідуся Вашингтона пішли бити членів виборчої комісії, депутатів і продажних копів.

Оскільки в Теннессі живуть культурні люди - нікого не повісили і не застрелили, але в кінцевому підсумку вони віддали всім по заслугах, провели нові вибори, на яких закономірно перемогли республіканці, і згодом життя налагодилося.

Андрій ЧОРНИЙ



Теги:штат Теннесі, фронтовики, олігархат, другий тур


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Черный-черный порохобот усрався. Да, армия Украины показала с кем она. И армия не с порохом, не с пашинским, не с гонтаревой + гройсман + луцик + яцык + ..... И стало страшно бандерикам... У меня для вас, уроды, плохие новости. Хотя, видать, сами уже догадались жопным чутьем, мозгов и совести ведь нет.
avatar