реклама партнерів:
Головна › Новини › РЕЛІГІЯ

УНП звернеться через червоний прапор у Конституційний суд

[r]Чернігівська обласна організація УНП негативно оцінила підписання 20 травня 2011 року Президентом України В.Януковичем Закону «Про внесення змін до Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років» щодо порядку офіційного використання копій Прапора Перемоги».
Чернігівська обласна організація УНП підтримала заяву народного депутата України, лідера Української народної партії Юрія КОСТЕНКО про ініціювання партією збору підписів до Конституційного суду України з вимогою скасування закону.
Червонопрапорний закон спрямований на послаблення державності та суверенітету країни. Закон про червоний прапор спрямований на розкол України, надаючи Росії можливості посилити антиукраїнську політичну пропаганду для нагнітання сепаратистських настроїв в регіонах країни. Юрій КОСТЕНКО влучно наголосив, що закон спрямований на те, щоб відбілити червоний колір радянського терору і принизити гідність українського Державного Прапора.
Якщо ми будуємо європейську країну, то не повинні допускати повернення символів тоталітарного комуністичного минулого в незалежну Українську державу.

Чернігівська обласна організація УНП





Коментарі (0)
avatar