реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

УНП: Залізниця знехтувала інтересами людей на Чернігівщині

Чернігівська обласна організація Української народної партії обурена черговим порушенням задекларованої політики правлячої Партії регіонів «Україна для людей». Керівництво Південно-Західної залізниці, відповідальним за діяльність якої є Міністерство транспорту та зв'язку України, 30 травня 2010 року відмінило на літній період приміські електропотяги Ніжин-Чернігів (об 11.06 – 12.54) та Чернігів-Ніжин (об 13.30 – 15.06), які здійснювалися з понеділка по четвер.
Це найбільш популярний для жителів маршрут «електрички» між обласним центром та найбільшим містом обласного значення. Таким чином, порушено інтереси громадян, передусім пенсіонерів і малозабезпечених, двох міських громад і трьох сільських районів – Чернігівського, Куликівського, Ніжинського. Люди здивовані і обурені.
Керівництво Південно-Західної залізниці прийняло це рішення не тільки без урахування позиції населення, але навіть не узгодивши його з Чернігівською і Ніжинською міськими радами та Чернігівською обласною державною адміністрацією.
Чернігівська обласна організація УНП засуджує нехтування інтересами громадян, передусім малозабезпечених, порушення їх права користування зручним економічним транспортом.
УНП вимагає від Південно-Західної залізниці приймати рішення після вивчення та урахування всіх соціальних аспектів проблеми, інтересів людей, які користуються транспортом та, відповідно, узгоджувати їх з місцевою владою.
Чернігівська обласна організація УНП вимагає від Південно-західної залізниці знайти можливість для відновлення рейсів за літнім розкладом з понеділка до четверга Ніжин-Чернігів (об 11.06 – 12.54) і Чернігів-Ніжин (об 13.30 – 15.06).

Прес-служба Чернігівської обласної організації Української народної партії






Коментарі (0)
avatar