реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

УНП пропонує партії влади поки не пізно згадати про інстинкт самозбереження

28 жовтня 2011 року прем`єр-міністр України Микола Азаров за повідомленням УНІАН образився на поведінку учасників Третього Всеукраїнського з`їзду працівників освіти.

Це сталося після того які прем`єр-міністр у своєму виступі на з`їзді зазначив, що впродовж 2011 року влада п`ять разів підвищувала зарплату працівникам освіти. Ця заява М.АЗАРОВА несподівано викликала несхвальну реакцію залу. Зокрема, від учасників з`їзду почувся несхвальний гул, який перейшов у істеричний сміх. Пролунали навіть поодинокі вигуки «Ганьба!». На що М.АЗАРОВ здивовано образився на освітян, що не чекав він них такого і пообіцяв, що уряд має намір і в 2012 році продовжити подібне «підвищення» заробітної плати.

Шановна партія влади! Цей дрібнесенький фактик показав, що навіть ретельно підібрані відомством Табачника і завжди лояльні до будь-якої влади керівники освіти з усіх регіонів країни вже мимоволі не витримують Вашої політики по покращенню життя для людей. І жодні Ваші пояснення, що у всіх теперішніх негараздах винна попередня влада, суспільству вже не цікаві. Більшість суспільства, в т.ч. навіть колишні Ваші прихильники, мріють про одне: як звільнити Вас від непосильних обов’язків бути владою.

Найстрашніше для суспільства і Вас особисто, що Ви не розумієте ситуації в країні і перебуваєте десь в інших світах.

Вас має насторожити, що міністр внутрішніх справ України публічно попередив Вас, що силові структури готові подавляти соціальні бунти тільки на 44%. Саме на стільки від потреб нібито фінансується МВС. Проте, незалежні експерти та опитування свідчать про відсутність мотивації і бажання у рядового складу силових структур придушувати народне обурення, захищаючі Ваш казковий добробут і родинний бізнес.

УНП рекомендує демократичним шляхом поки не пізно, не чекаючи вибуху, відійти від влади і тим самим врятуватися народного гніву. Прислухайтеся хоча б до свого інстинкту самозбереження!

Чернігівська обласна організація Української народної партії





Коментарі (2)
avatar
1
Такими гумористичними меседжами пан прем'єр демонструє неперевершені здібності, за якими ховається справжній хист, коли достойники українського сатиричного жанру - просто відпочивають!? Адже всі ці питання з оплатою праці бюджетникам, і перш за все педагогам, настільки вже упали геть низько, проминувши "плінтус",що здавалось би і духу мало б не вистачити урядовому очільнику, щоб піднятися на сцену зали до традиційної( у стилі совка) президії.
Але ні, він прийшов, зумивши ще й он як саркастично відкликнутися "дотепною шуткою" на адресу "шкробів"з усієї України!? Вийшло. Вдалось. Пройшло. І той напівістеричний, не досить виразний за кількістю задіяних з рядів зали смішок, вустами вільнодумців з гурту "ненадійних", вкотре показав наскільки легко вдається цьому "уряду реформаторів" маніпулювати свідомістю тієї частини суспільства, до якої колись навіть вождь "міравога пролєтаріата" мав жорсткі і недвозначні претензії!?
Шкільна інтеліґенція. Така вона терпляча і піддатна до всіх експериментів, програм, доктрин та всього того набору революційних намірів діючих посадовців найближчим часом поставити у кожній школі теплий туалєт!? А хіба ми не чули про побудову комунізму у 1980 році, про безплатне житло у 2000-му, про "сухий закон" у "странє савєтав" та багато-багато того, що давно так солодко забуто...
А поки-шкільні проблеми-фінансуються батьками. Нема підручників, стоять обідрані школи з розбитими вікнами, а село потихеньку забуває навіть поняття школа!? У всякому разі саме так у моєму Новгород-Сіверському районі.
avatar
2
Борисе, є така байка-приказка.
Послав Хан своїх баскаків на Русь за даниною
Повернулись вони з Русі з даниною.
Питає їх Хан: "Як русичі?"
"Впиралися, боронилися, злі були як собаки", - відповідають баскаки.

"Тож не всю данину зібрали, бовдури"- обурився Хан.
"Послати на Русь нових", - наказав розлючений Хан.

Повернулися з Русі баскаки з новою здобіччю.
Питає їх Хан: "Як русичі цього разу поводилися?"
"Плакали, молили, але ми своє взяли", - гордо відповіли баскаки.

"Є не все взяли, хай інші на Русь йдуть", - наказав суворо Хан.

Повернулися і втретє зі здобиччю басками з Русі.
"Як русичі?" - питає їх Хан.
"Сміються, як божевільні?!" - відповили ті.
"От тепер вірю, що всю данину ви зібрали, бо то ж нас наперед сміються русичі якщо ми за нею в четверне на Русь прийдемо", - засміявся Хан і подякував за роботу своїх баскаків.
avatar