реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

УНП, «Наша Україна» та КУН вимагають криміналу для ЛИТВИНА

«Зупинити розкол країни та ветувати незаконне рішення парламенту щодо закону про мови», - вимагає від Президента України Українська народна партія, «Наша Україна», Конгрес українських націоналістів. Відповідну Заяву прийняли сьогодні на ХІ з’їзді «Нашої України».
Учасники з’їзду також підтримали вимогу до Служби безпеки та Генеральної прокуратури «порушити кримінальну справу проти заступника голови Верховної Ради України Адама Мартинюка за шахрайство під час організації процесу голосування 4 липня цього року та проти голови Верховної Ради Володимира Литвина за співучасть у діях, що провокують політичну нестабільність і можуть призвести до втрати незалежності країни».
УНП, «Наша Україна», КУН переконані: «Сьогодні тільки активний ненасильницький громадський спротив може зупинити руйнування основ української державності».

Прес-служба УНП





Коментарі (2)
avatar
1
«порушити кримінальну справу проти … Адама Мартинюка … та… Володимира Литвина» - хорошо б было бы «порушити», дак кто ж их посадит – они же ДЕ-ПУ-ТА-ТЫ большинства!
И это прекрасно знают депутаты оппозиции.
Так нет же – надо попиариться. Спектакль, под названием «Спасём Украину!» – продолжается! cry
avatar
2
На сайті президента повідомлено, що радник президента, керівник Головного управління АП з питань конституційно-правової модернізації України (саме так називається її посада) Марина Ставнійчук письмово порадила Януковичу не підписувати мовний закон через те, що він "не узгоджується з Конституцією України, рішеннями КСУ і міжнародними документами".
avatar