реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Уникайте харчевень московського патріархату!

Голінка, Григорівка, Курінь і Тиниця починають освоювати Бахмач як місце проведення поминальних обідів - у пам'ять про спочилих рідних.

Чому аж у Бахмачі?

Виявляється, бахмацькі бізнесмени пропонують не лише оптимальні ціни на поминальний обід, але й бонус - безкоштовний автобус. Для доставки учасників обіду.

Ніби нічого поганого.

Але є одна деталь. Московська патріярхія в Бахмацькому районі завжди брала активну участь в похоронному бізнесі. І лише за жовтень 2018 у районі померло 84 особи. Більшість поховали саме неканонічні московські попи, які перебувають у розколі із світовим православ'ям.

І от саме вони подбали, щоб більшість поминок відбулася у харчевні, яка належить ... "благочинному" московської патріярхії Бахмацького району!

Справи з утилізації населення у "москвичів" йдуть так добре, що вони справді дають безкоштовний автобус - для підвозу людей.

Нагадаємо, що в більших містах похоронний бізнес контролює переважно кримінал. З криміналом традиційно у хороших взаєминах Московська патріярхія. Ця "вертикаль" спускається і районні центри.

Будьте обережні! Уникайте харчевень Московської патріярхії. Краще пом'янути спочилих рідних скромно, але вдома. Ніж годувати агентуру Російської Федерації в Бахмачі.

Не забуваймо: Нєжинская єпархія РПЦ на чолі з Олегом Вечерею (кличка Клімєнт) кровно зацікавлена у розвитку своїх структур у Бахмачі - стратегічному залізничному вузлі, у районі, який має потужні козацькі традиції.

Мета - деморалізувати наш край і, водночас, контролювати процес утилізації населення. Звісно, дбають про самофінансування агентури місцевого рівня - через контроль похоронного бізнесу зокрема. І "подвоз" людей у харчевню місцевого "благочинного".

Всього в Бахмацькому районі працює 32 представника РПЦ МП в ранзі "священика". Більшість сповідує ідеологію "русского міра", заперечують існування українського народу, відкидають богослужбову українську мову, проводять капітулянтську пропаганду "мір", "ми же братья" і тд.

Ростислав МАРТИНЮК



Теги:УПЦ МП, Ростислав Мартинюк, Похорони, Голінка, Бахмач


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
який херні тільки не напишуть! Головне що РПЦ і московські попи - і придурки в усe повірять !
avatar