реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Уляна пішла...

Уляна Супрун пішла з посади, вкравши 5.5 мільярдів доларів.
Ой, вибачте! Я зовсім забув і все переплутав. Це ж не Супрун украла з МОЗу 5,5 мільярдів, а Коломойський із Привату. Той самий Коломойський, якого зараз захоплено цитують деякі бізнесмени. Ті самі бізнесмени, з чиїх податків держава заплатила борги Коломойського вкладникам Привату.

Насправді, Супрун нічого не вкрала. Її вороги з медичної мафії не спромоглися довести жодного епізоду корупції. Уляна Супрун пішла із влади із тим самим рюкзачком, з яким прийшла. А ще – з повагою і вдячністю мільйонів людей. Не забувайте ні про пані Уляну, ні про всіх інших панів.

Сергій МАРЧЕНКО

У новому Кабміні не знайшлося місця для самого гідного міністра з минулого уряду. Так буває. Людина, яка найбільше заслуговувала увійти в уряд йде під улюлюкання натовпу. Який не оцінив ні її, ні те, що Уляна зробила для українців. А вона, от халепа, зробила те, у що ніхто навіть не вірив. І що ніхто ніколи не робив до неї. І, на жаль, їй не дали завершити. Так буває, що під гасла боротьби з корупцією йде той чоловік, який з нею реально успішно боровся. Так буває, що під гасла про простоту і близькість до народу йде найпростіший з міністрів, хто був максимально близький до звичайних людей. Це сумно. Це сумно. Це огидно.

Спасибі за те, що ми отримали маркер цінностей людини і тепер можна визначати «свій-чужий» по простому фактору - як людина ставиться до Уляни Супрун. І приємно, що по той бік опинилися всі, скопом. І Медвечук і Тимошенко, і Ляшко і Рабинович, і Богомолець і Шуфрич, і Добкін, і Дубинський і Мосійчук. Весь перелік упирів української політики об'єднувався тільки одним - ненавистю до Уляни Супрун. І любов'ю до грошей, звичайно ж.

Сергій ФУРСА



Теги:медична реформа, медична мафія, Уляна Супрун, Раїса Богатирьова


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
И что же хорошего она сделала?перевернула с ног на голоау все,что теперь поход в поликлинику,это бег с 5 метровыми препятствиями...
avatar
2
супрунша сделала в медецине коррупцию на ровном месте,а именно.1------каждый мед. специалист работает в гос учреждении и получает с бюджета деньги 2----и тут же эти спецы работают в разных так сказать медикомах частных,получая и там зарплату.простой пример----пришли в поликлиннику по месту жительства образно говоря (не хочу обидеть спецов)к отоларингологу .спец вас посмотрел и говорит что эту услугу тут не делают и посылает вас в ближайший медиком где за ваши деньги за 1мин сделают копеечную процедуру ,хотя в поликлиннике эта процедура бесплатно wacko cry biggrin
avatar
3
Что за бред??? cry
avatar
4
Ану...і що доброго вона зробила? Перелік будь ласка.
avatar
5
Жалко Супрун,а точнее украинцев,которые на оценили добрые начинания порядочного человека,слушая бредни тех,кому она обломала доступ к баблу...Вам подавай всё и сразу.Тем не менее реформа,хоть и не очень быстро(потому,что палки ставили в колёса)двигалась.
avatar
6
А она, простите, никогда министром-то и не была, только и.о.
avatar
7
Да если хотите знать, то это с ее "помощью" испытывали новые медицинские препараты на украинцах!!! А сколько в селах закрыто с ее помощью фельдшерских мед.пунктов?! А новые правила, по которым скорая помощь уже не приедет к больному?! Поражаюсь тем недалеким людишкам, которые о ней лестно отзываются....
avatar