реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Українські школярі вивчатимуть іврит

Профільні міністерства України та Ізраїлю підписали Угоду про вивчення у школах івриту. Про це Відкритий дізнався з повідомлення прес-служби глави держави.

У присутності президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Держави Ізраїль Біньяміна Нетаньяху відбулося підписання українсько-ізраїльських двосторонніх документів.

Так, між Міністерствами освіти України та Ізраїлю було підписано Угоду про сприяння вивченню мови іврит в установах освіти в Україні та вивчення української мови в навчальних закладах в Ізраїлі.

Угоду підписали посол України в Ізраїлі Геннадій Надоленко і посол Ізраїлю в Україні Джоель Ліон.

Також глави держав підписали низку домовленостей, серед яких співробітництво в галузях освіти, культури, молоді та спорту між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль на 2019-2022 роки.

Державний секретар Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олексій Перевезенцев та Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Джоел Ліон підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економічного розвитку і торгівлі України та Ізраїльським патентним відомством Міністерства юстиції Держави Ізраїль.Відкритий



Теги:єврейське лоббі, гої, українська освіта, перемога Зеленського, іврит


Читайте також



Коментарі (0)
avatar