реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Українське слово буде на Донбасі?

Так багато журналістів виступили проти створення Міністерства інформаційної політики, що можна подумати: у нас і війни нема. Воно то з печерських пагорбів, з україноправдівських грантів так і здається, що таке міністерство зайве. Але не з точки зору інформаційної війни, яку веде Росія проти нас на Донбасі.

Протягом двох тижнів поновити мовлення українських телеканалів у Донецькій та Луганській областях – зокрема на тимчасово окупованих територіях – обіцяє міністр інформаційної політики Юрій Стець.

З його слів, зараз необхідно з’ясувати, де саме немає покриття та відновити понівечені телевежі, що здійснювали передачу сигналів українських медіа. За роботу найближчим часом візьмуться співробітники СБУ, Нацгвардії та Міноборони. Відновити мовлення мають намір, щоб зазомбовані російською пропагандою мешканці Сходу змогли нарешті почути правду.

Юрій Стець пояснив: "Надто важливо зараз зробити таким чином, щоб люди, які живуть на тимчасово окупованих територіях, могли бачити і чути правду від українських медіа. Ми разом з колегами з СБУ, Нацгвардії, Міноборони протягом 2-3 днів спробуємо зробити карту покриття телеканалів так званих "ДНР" і "ЛНР", і так само тих білих плям, де немає покриття українських медіа. 2-3 дні треба і я думаю, щоб це зробити і тиждень-два ми накриємо сигналом в тому числі і ті території, які захоплені терористами".



Теги:донбас, російсько- українська війна. Мініст, Юрій Стець, СБУ


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Для сведения: на Донбассе у 40-50% населения есть спутниковое телевидение с укр. телеканалами , интернет есть практически у всех - онлайн тв.
avatar
0
2
Бояться державної інформаційної політики ті, хто приватизував національний інформаційний простір. Можна уявити приватизовані Збройні сили України, міліцію?
avatar