реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: соратників Бєса знайдено мертвими

Серед бойовиків Безлера, які залишилися в Горлівці ходять наполегливі чутки про те, що в місті діє "ліквідаційна команда СБУ".

Про це у своєму Facebook пише в понеділок організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.
За версією бойовиків, база даних щодо горлівського "ополчення" потрапила в СБУ, і тепер співробітники української спецслужби, закинуті на окуповану територію, методично відловлюють або ліквідують "бійців Бєса", які залишилися в місті.

"Між тим, протягом останнього тижня знайдені мертвими з явними ознаками насильницької смерті троє колишніх командирів підрозділів бандформування Безлера, ще як мінімум двоє зникли безвісти", - повідомляє Тимчук.

Також, у низці населених пунктів Донбасу (Торез, Ровеньки, Сніжне, Красний Луч) терористи продовжують проводити "мобілізаційні заходи" в так звану "Армію Новоросії".

Ці "заходи" проводять озброєні бойовики на ряді підприємств і шахт регіону в примусовому порядку. Загальна кількість "мобілізованих", таким чином місцевих жителів за останні дні, за даними ІС склала загалом менше 30 людей.

В той же час Росія продовжує перекидати на українську окуповану територію підрозділи своїх військ. У зв'язку з істотними втратами підрозділів спецназу Збройних сил РФ на Донбасі Росія перекидає підрозділи спецпризначення Внутрішніх військ МВС РФ.

Доукомплектування відбувається в основному за рахунок перекидання російських найманців і солдат-контрактників армії РФ зі складу зведених тактичних груп, розгорнутих на кордоні, відзначають експерти.

На Донбас перекидаються підрозділи спецпризначення Внутрішніх військ МВС РФ. Ідентифіковано бійців спецпідрозділів ВВ МВС Росії:
- 7-го загону спеціального призначення "Росич" (Новочеркаськ),
- 15-го загону спеціального призначення "Вятич" (Армавір),
- 17-го загону спеціального призначення "Едельвейс" (Мінеральні Води),
- 107-ї бригади ВВ МВС (Владивосток).

Також протягом останніх двох діб як мінімум 2 дивізіони ствольної артилерії (152-мм гаубиці "МСТА-Б", 122-мм гаубиці Д-30) прибули до окупованих районів Донбасу. Крім того, наростаючими темпами триває підвезення і накопичення боєприпасів, а також інших предметів постачання з Росії.Українська правда



Теги:донбас, російсько- україїнська війна, АТО, Горлівка, російська окупація, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar