реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

«Подвійна поразка» Василя Ломаченка

Український боксер Василь Ломаченко в поєдинку проти американця Теофімо Лопеса втратив не лише свої чемпіонські пояси, але і левову частку симпатій на батьківщині.

Мало хто очікував сенсації у бою між Ломаченком та Лопесом. При всій повазі до молодого американця, на користь українця говорили його неймовірна техніка та досвід боїв найвищого ґатунку. І його статус фаворита протистояння у Лас-Вегасі підтверджувався не лише думками авторитетних експертів, але і котируваннями беттінг-аналітиків, зокрема 1Win. Всі вони схилялися до успіху Ломаченка.

Втім, очікування перемоги Василя не виправдалися. Лопес з перших же раундів заволодів ініціативою, продемонструвавши, що всі «козирі» українця перед боєм були перебільшені. І хоча зрештою Теофімо не вдалося відправити Ломаченка у нокаут, його перемога не викликала питань і одноголосне рішення суддів лише підтвердило відчуття глядачів.

Тут-то й виявилося, що Ломаченко програв не лише на ринзі, але і за його межами. По-перше, стало відомо, що українець та його представники не попіклувалися про те, щоб у контракті на бій був прописаний пункт про реванш, що підкреслило зверхнє ставлення Василя до суперника та знизило рівень симпатій до нього.
По-друге, вже переважно українські любителі боксу згадали колишньому чемпіону його скандальній проросійські висловлювання в роки війни на сході країни, а також численні «зашквари» в соцмережах, де Василь відкрито підтримував російське духовенство і навіть спецназ з пропискою в РФ. Виявилося, що «хейтерів» у боксера на історичній батьківщині стало набагато більше, ніж у переможні часи. І навіть для самого боксера цей факт напевно став шокуючим.

Давні вороги Ломаченка з числа колег по цеху також не змовчали після невдачі боксера. Хтось поділився зневажливою думкою про «справжній рівень» українця, а хтось навіть похизувався виграшем грошей на невдачі Василя. Наприклад, як повідомляє БетонМобайл, інший український боксер-профі Іван Редкач, який має давній конфлікт з Ломаченком та його командою, виклав в соцмережах доказ того, що не пожалкував 25 тисяч доларів, якими ризикнув на перемогу Лопеса в бою з Василем. І, як бачимо, отримав подвійну насолоду після подвійної поразки свого ворога.

А саме так все і склалося для Ломаченка у Лас-Вегасі – місті, де можна стати найщасливішою людиною у світі, а можна – найбільш нещасною. Василь отримав другий варіант, адже не лише втратив всі свої чемпіонські пояси, які тепер буде дуже важко повернути через надмірну пиху і небажання прописувати в контракті обов’язків реванш, але також втратив і величезну армію фанатів. Або, скоріше правильно буде сказати так – нарешті зрозумів, що втратив, бо процес цей розпочався явно не після поразки в бою з Лопесом.



Теги:Ломаченко, Лопес, бокс, Спорт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar