реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Україна нарешті заборонила брехливий фільм російського комуніста

Державна агенція з питань кіно відмовила у видачі прокатних посвідчень чотирьом російським фільмам, серед яких "Тарас Бульба".

Про це повідомляє прес-служба агенції на сторінці в соцмережі. Згідно з повідомленням, прокатне посвідчення не видано фільмам "Мами-3" Георгія Малкова та Еміля Нікогосяна і "Тарас Бульба" Володимира Бортка, а також телесеріалам "Кремінь" та "Кремінь-2" Володимира Єпіфанцева і Олександра Аншютца.

Фільм "Тарас Бульба" був знятий членом компартії Росії Бортком, де ганебно повівся у головній ролі і наш геніальний заробітчанин Богдан Ступка, виголошуючи брехливий лозунг за білого царя... Загалом фільм є антиукраїнським і прикро, що в ньому грав Ступка.

Зазначається, що у видачі прокатного посвідчення фільму "Мами-3" відмовлено за "шовіністичні звеличення Росії і російських цінностей, збудження штучної ностальгії за радянським традиціям, імперської ідеології і пропаганду "руського міра"".

"Обмеження поширення серіалів "Кремінь" та "Кремінь-2" цілком відповідають позиції Держкіно не видавати прокатне посвідчення тим російським фільмам і серіалам, які в умовах російської інформаційної та воєнної агресії проти України створюють позитивний імідж російських елітних військ, які пропагують і героїзують спецназівців ГРУ РФ",- наголошується в повідомленні.



Теги:перекручення історії, російські фільми, Тарас Бульба, Богдан Ступка, колабораціоністи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar