реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Україна атакувала військкомат у Новозибкові? Давно пора!

Увечері, 18 квітня, у Брянській області повідомили про нібито атаку дроном на будівлю військкомату в місті Новозибків. За словами місцевого губернатора Богомаза, нібито була атакована будівля військкомату міського округу Новозибків.

«Постраждалих немає, будівля частково пошкоджена, вибиті шибки. На місці працюють оперативні служби», – повідомив Богомаз. Фото та відео доказ наслідків удару російський губернатор не опублікував.

ЗСУ офіційно не підтверджують свою причетність до «бавовни» на території РФ.

В той же час кацапи знову атакували дронами південь України. В Одесі є влучання в об'єкт громадської інфраструктури. В той же час українські вили збили 10 російських безпілотників - два розвідувальні і 8 ударних.

Триває 420-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Основні зусилля ворог зосереджує на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом минулої доби на зазначених ділянках фронту підрозділами Сил оборони України відбито більш як 60 атак противника. Найзапекліші бої ведуться за Бахмут та Мар’їнку. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні 19 квітня.



Теги:Бахмут, ЗСУ, російсько - українська війна, Одеса, Стародубщина


Читайте також



Коментарі (0)
avatar