реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Одеса, Білгород, Сизрань...

Фронт Широкої російсько - української війни і проходить сьогодні широко.

Одеса сумує - вчорашнім ударом росіяни вбили 20 одеситів, біля 70 поранені. Били кацапи по приватній житловій забудові.

Натомість сьогодні багато українців за ранковою кавою шукали - в якій дупі знаходиться російська Сизрань, бо два українські безпілотники спокійно долетіли туди і вдарили по двох нафтопереробних комплексах. Що ж, якщо Європа не може відмовитися від російської нафти - українці у цьому їм допоможуть...

Міноборони Росії відзвітувало про кілька атак Бєлгородської та Курської областей вночі та вранці 16 березня.

Зокрема, за повідомленням російської влади, вночі над територією Курської області нібито збили п'ять українських дронів літакового типу, а над територією Бєлгородської області - реактивний снаряд залпового вогню RM-70 "Вампір" і ракету ТРК "Точка-У".

Вранці, близько 08:00 за московським часом, як заявило МО РФ, Бєлгородську область нібито повторно атакували із системи RM-70 "Вампір": "Вісім реактивних снарядів знищено в повітрі".

Крім цього, росіяни відзвітували ще про дві дронові атаки Бєлгородської області зранку.

Як заявив губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков, двоє людей загинули, троє постраждали внаслідок обстрілу Бєлгорода.

Картинки з Білгорода нині нагадують бомбардовані кацапами українські міста (на фото).

Бої російських добровольців зі складу ЗСУ на території Курської і Білгородської областей тривають четверту добу. Попри те, що Путін заявив про знищення наших - вони захполюють у полон російських військових...



Теги:Білгород, російсько - українська війна, Одеса, ЗСУ, Сизрань


Читайте також



Коментарі (0)
avatar