реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

"Ударівець" Сергій Аверченко: крутяни нас спитають!

На сьогоднішньому мітингу у Крутах, біля меморіалу воїнам УНР, від “Удару” виступав чернігівець, народний депутат України Сергій Аверченко.

Герої Крут, за його словами, воювали за Україну для людей і мають право спитати у нас, як ми допустили до нинішньої ситуації.

І щоб це виправити, треба збудувати справжню Україну для людей – незалежно від того, якою мовою вони розмовляють і до якої церкви ходять. І ми, опозиція, це зробимо.

Фото Олени БІЛОЗЕРСЬКОЇ



Теги:опозиція, крути, Сергій Аверченко, удар


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А хотілось почути щось значно свіже та виразніше від пана Аверченка хоча б цього дня.Та знов сходимося на знайомому лейкмативі-"незалежно від того,.." та від того.??!!..Московської ж церкви здається таки не було з молитвою за упокоєніє?
avatar
2
Пане Аверченко!
В землі досі лежать щонайменше 53 учасника того бою, забуті владою, народом і "патріотами". Щорічне всеукраїнське масове топтання "патріотів" на цих,  святих для України кістках виглядає як масове лицемірство та кощунство. 
Покажіть ділом, а не словами, що ударівці справжні патріоти, організуйте польові та архівні пошукові роботи віднайдіть справжніх патріотів і героїв та перепоховайте їх по-людські, з почестями. Ціна питання приблизно 100 тис. грн. На вагончики влада витратила сотні мільйонів. Допоки не перепоховані останні солдати, бій під Крутами продовжується - бій між справедливістю і лицемірством. Свободівські "патріоти" та УНП на мій заклик не відгукнулися.
avatar