реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівський депутат Сергій Аверченко штурмував Київраду

У кабінеті голови КМДА Олександра Попова проходить екстрене засідання опозиції. Про це повідомив депутат від фракції УДАР Олексій Давиденко, який бере участь у цій зустрічі.

«УДАР» наголошує на необхідності участі у цьому засіданні секретаря Київради Галини Гереги. Попов відмовляється і каже, що не впливає на керівництво в Києві. Попов відмовляється відкривати доступ в приміщення КМДА і вважає, що приміщення мерії повинно бути режимним об’єктом», - наголошує Давиденко.

«У Київраді зараз проходить квест - пошуки Галини Гереги, яка відмовляється віддати рейдерськи захоплене приміщення Київради.

Журналісти разом з громадськими активістами, опозиційними депутатами і Поповим ходять по поверхах і шукають секретаря Київради. Всі кабінети зачинені на ключ. Вона боїться вийти до киян і зізнатися, що головний орган столиці Київрада - згнив під її керівництвом», - заявляє Давиденко.

У зустрічі з Поповим також беруть участь народні депутати від «УДАРу» Наталія Новак, Валерій Карпунцов, Ярослав Гінка, Марія Іонова, Сергій Аверченко.



Теги:удар, опозиція, Київрада, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar