реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Удар по штабу Чорноморського флоту

Цей удар надзвичайно важливий, недарма CNN навіть перервали свої передачі, щоб повідомити цю новину. Не кажучи вже про вплив на мешканців окупованого Севастополя і Криму взагалі.

У результаті атаки на штаб Чорноморського флоту Росії в Севастополі загинули щонайменше дев’ятеро осіб, поранені 16. Серед них - російські генерали. Про це в коментарі українській службі "Голосу Америки" повідомив начальник Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов.

“Серед поранених - командувач угруповання генерал-полковник Романчук, в дуже важкому стані. Начальник штабу генерал-лейтенант Цеков, перебуває без свідомості. Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона, і так далі - вони не входять у той перелік, який я вам озвучив”, - повідомив Буданов.

Як уточнює "Голос Америки", Олександр Романчук - командувач угруповання російських сил на Запорізькому напрямку, отримав звання генерал-полковника у 2023 році. Генерал-лейтенант Олег Цеков - командир 200 ОМСБР Берегових військ Північного флоту ВМФ РФ.

Удари по штабу ЧФ коригували підпільники з числа севастопольців. Бо Крим - це Україна!



Теги:Буданов, російсько - українська війна, ЧФ, севастополь


Читайте також



Коментарі (0)
avatar