реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У військовому селищі --паніка

У містечку Десна в Чернігівській області три дні тому на стовпах з'явилися листівки з погрозами вибухів. Оголошення переполошили городян. А у місцях масового скупчення людей, поблизу магазинів, кафе, шкіл та дитячих садків постійно курсують патрульні машини.
Як повідомляється, люди побачили на стовпах оголошення — невідомий обіцяв вчинити низку вибухів поблизу стратегічних об'єктів, якщо влада не виконає певних умов. Нібито вимагали грошову винагороду, яку саме, так ніхто і не знає. Далі історія почала обростати чутками.

Вибух нібито був намічений на неділю. Невідомі вимагали грошей, конкретні вимоги обіцяли висунути 28 січня.

Правоохоронці вже побували практично у кожного деснянця вдома, у багатоповерхівках закрили на замки та запломбували входи на горища та підвали.

На вулицях не дуже людно. Перехожі підтверджують, що зайвий раз намагаються не виходити з квартири.

Офіційних коментарів від міліції поки що немає. В обласному управлінні служби безпеки повідомили, що за фактом вже порушена кримінальна справа за статтею — хуліганство. Жителі військового містечка і самі підозрюють, що хтось штучно підігріває паніку.

Нагадаємо, в четвер, 20 січня, вранці в Макіївці прогриміли два вибухи. Було підірвано будівлю ДП "Макіїввугілля" і Торговий дім "Голден Плаза". Відповідальність за вибухи взяли на себе невідомі, які через лист повідомили, що підірвуть ще кілька будівель у Макіївці, якщо їм до 17 годин не заплатять €4 млн.

B будівлі, де було виявлено вибуховий пристрій, знайдена записка з текстом: "Дістала ця влада. Вимагаємо 4 мільйони євро. Зарядні пристрої закладені в інших будівлях міста".Газета по-українськи




Теги:вибухи, Десна, тероризм, стабільність, паніка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar