реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У столиці викрали дочку співробітника Мінвуглепрому

Столична міліція вже шостий день веде пошуки 22-річної студентки Київського інституту міжнародних відносин Ірини Лазаренко, яку 28 травня викрали невідомі біля будівлі інституту.
Батько дівчини, співробітник Мінвуглепрому Сергій Лазаренко говорить, що нічого не знає про причини викрадення дочки.

За даними міліції, ключовою версією цього злочину зараз вважається викрадення з метою викупу, але за станом на вечір вівторка викрадачі, за даними оперативників, ніяких вимог не пред'являли. Розглядається також версія особистих конфліктів.

За словами глави прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, ранком 28 травня Ірина Лазаренко під'їхала на своєму автомобілі Toyota червоного кольору до будівлі інституту. Коли дівчина вийшла з машини, на неї ззаду накинувся чоловік ростом близько 170 см в зеленому піджаку і чорній кепці. За словами Поліщука, це бачив студент другокурсник КІМВ.

"На очах студента незнайомець заштовхав дівчину в білий мінівен Mercedes і поїхав у бік станції метро Дорогожичі. На пошуки зниклою кинуті усі оперативні служби, у тому числі і ДАІ", - сказав Поліщук.
Фоторобот викрадача скласти не вдалося - свідок бачив тільки спину викрадача. Номер машини теж не роздивився.

"Міліція перевірила 85 білих мінівенів, проте на слід викрадачів напасти поки не вдалося", - додав Поліщук.
Окрім міліції в пошуку задіяні і студенти учбового закладу.

"Ми досі перебуваємо в повному невіданні, де наша дочка, навіщо її вкрали. Ніяких ультиматумів, ніяких вимог від викрадачів не надходило. Нам залишається тільки сподіватися, що Ірочка жива і здорова. Мене дуже лякає, що за стільки днів пошуку ніяких результатів. Немає можливості поговорити з нею - викрадачі викинули мобільний дочки, ми його знайшли. Якщо нам хтось вкаже, де тримають Ірину, ми готові винагородити цю людину. Ми будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе в пошуку дочки", - розповів батько студентки Сергій Лазаренко.

Джерело: ТСН




Теги:викрадення Ірини Лазаренко, викрали студентку



Коментарі (0)
avatar