реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Прилуках знову не можуть зібрати сесію міської ради

Три спроби зібрати сесію не увінчалися успіхом. На позачерговій сесії Прилуцької міської ради зареєструвалися 14 із 34 депутатів.Про це заявила очільниця міста Ольга Попенко (на знімку).

Депутати мали розглянути низку важливих питань, що стосуються допомоги ЗСУ і, зокрема, територіальній обороні. Проте навіть секретар міської ради, не кажучи про багатьох депутатів, не з’явилися на сесію.

Лідер опозиції Артем Рожко пояснює це недовірою до міської голови, непрозорістю формування порядку денного. А депутат Артемій Аніщенко для розблокування роботи сесії порадив питання допомоги військовим та комунальні питання виносити на окремі сесії. Проте до його поради Ольга Попенко не прислухалася.

«Ми неодноразово говорили, щоб призначили нормальну, чергову сесію, заплановану за 10 днів, повідомили депутатів, видали порядок денний, роздали всі проєкти рішень. Ми їх обговоримо, і потім можна спокійно виходити на сесію», – каже голова фракції партії «Рідний дім» Артем Рожко.

Таким чином, Прилуцька міська рада знову паралізована. Знову, бо вже другий рік сесія не може зібратися через протистояння групи депутатів та голови. Справа доходила і до пропозиції про введення військової адміністрації, але, ухваливши бюджет міста, рада продовжила своє існування. Та як бачимо – нетривке.

Василь ЧЕПУРНИЙ."Голос України"
Фото з фейсбук-сторінки Прилуцької міської ради.



Теги:Прилуцька міська рада, попенко, Дубіль, Рідний дім


Читайте також



Коментарі (0)
avatar