реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

У Прилуках заробляють більше, ніж у Коропі

У січні–березні 2011 року на підприємствах, в організаціях та установах області (з кількістю найманих працівників 10 осіб і більше) у середньому були зайняті 230,0 тис. штатних працівників.
Номінальна заробітна плата, нарахована на штатного працівника, порівняно з відповідним періодом попереднього року, зросла на 20,1% і становила в середньому 1786 грн. за місяць. Реальна заробітна плата штатних працівників збільшилася відносно І квартала 2010р. на 10,1%.
Зберігалася значна диференціація оплати праці в залежності від виду економічної діяльності. Серед більш оплачуваних були працівники, зайняті у виробництві та розподіленні електроенергії, газу та води, транспорті, целюлозно-паперовому виробництві, видавничій діяльності, виробництві харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів, фінансовій діяльності, добувній промисловості, де нарахування в 1,4–1,8 раза перевищили середній показник в економіці області. Водночас розміри заробітної плати в працівників хімічного виробництва, рибальства, рибництва, оброблення деревини та виробництва виробів з деревини, сільського господарства, діяльності готелів та ресторанів не перевищували 70,6% середньообласного показника.
Залишаються значними відмінності в територіальному розрізі – заробітна плата працівників м.Прилук (2825 грн.) перевищила відповідний показник у Коропському районі (1316 грн.) у 2,1 раза.

Головне управління статистики
у Чернігівській області




Теги:заробітна плата, Гроші, Статистичні дані, статистика, зарплата, Чернігівська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar