реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

У Прилуках відкривається Здвиженський ярмарок

«Воздвиженський ярмарок» у Прилуках 25-26 вересня 2010 року представить своїм гостям не лише вироби народних майстрів, підприємств і господарств, а також виставку-продаж книг, презентацію голубів… словом, найрізноманітніші цікавинки.

Книжкова виставка-продаж, названа «Майстри пера – Прилукам» проходитиме в центрі, біля пам`ятника Тарасові Шевченкові, точніше, на алейці, що тягнеться від пам’ятника Тарасові Шевченкові до невеличкого фонтана на площі Центральній, вздовж скверу Івана Дубинського. Новинки книговидання 2010 року від книгарні «За двома зайцями»:

Вийшла друком праця видатного українського історика Олександра Лазаревського «ПОЛК ПРИЛУЦЬКИЙ», том перший, репринтне видання 1902 року. Це перша книга в серії «Бібліотека часопису «Прилуки.Фортеця», в новому проекті започаткованому до Дня міста меценатом Юрієм Коптєвим.

Видано ювілейний, 5-ий номер часопису «Прилуки.Фортеця», в котрому, як завше, можна прочитати дослідницькі статті та легенди з історії міста Прилук, нові віхи біографій його уродженців, його геніїв та небайдужих жителів, дізнатись про найновіші археологічні знахідки на Прилуччині, познайомитись із найталановитішими художниками, поетами, прозаїками, юнаками і юнками…

Ще із краєзнавчої літератури можна буде придбати оновлений туристичний путівник «Перлини східної Чернігівщини» та краєзнавчу книгу «Сокиринці». Також сувеніри та попередні номери часопису «Прилуки.Фортеця». Вище згадані книги й сувеніри продаватимуться також у торговій точці на вулиці Переяславській.

Поряд працюватимуть такі чудові гості, як відомий травник і цілитель Іван Просяник зі своїми друкованими працями та книгарня «Велесова криниця», де презентуватимуть цікаву літературу Добромир та Софія.
Також новинками і вже знаними виданнями порадують Прилуцька міська Дитяча бібліотека – де презентуватиме свій новий доробок чудова авторка і краєзнавець Ольга Лукаш – та Прилуцька Центральна бібліотека імені Л.Забашти.

Оринка ГРИГОРЕНКО




Теги:Лазаревський, Прилуки, О.Григоренко, ярмарок, Ю.Коптєв, Просяник


Читайте також



Коментарі (0)
avatar