реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Прилуках на Чернігівщині створено Комітет опору диктатурі

17 серпня у Прилуках Чернігівської було створено Комітет опору диктатурі. До його складу увійшли представники опозиційних організацій, які діють в місті. Серед підписників заяви про створення Комітету був голова Прилуцької міської «Свободи» Костянтин Лубенцов.
Дії Януковича і його банди починають все більше і більше проявляти всю свою антиукраїнськість. Уже ніхто не здивується, коли українців будуть кидати за грати лише через те, що вони говорять рідною мовою. Сьогодні безневинно судять десятки українських патріотів, політичні репресії Януковича вже виходять за край.

Саме тому Прилуки приєднались до Всеукраїнського руху зі створення Комітетів опору політичній диктатурі. 17 серпня у Прилуках «Свобода» спільно з опозиційними партіями створила Комітет опору диктатурі.

«Із ситуації, що сьогодні склалася, бачимо, що кожного з нас можуть у будь-який момент забрати в тюрму. І судити нас можуть за зо завгодно і як кому заманеться. Якщо сидітимемо склавши руки, обов’язково відчуємо змогу особисто переконатися у жорстокості політичного диктату», - прокоментував свободівець Костянтин Лубенцов.

Прес-служба Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода



Теги:Прилуки, свобода, опір диктатурі


Читайте також



Коментарі (0)
avatar