реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

У Ніжині з’явилася своя Тимошенко

У Ніжині з’явилися послідовники яскравого прикладу екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Її методом вирішив скористатися підсудний за отримання хабара міський голова М. Приходько. Він обвинувачується в отриманні хабара в особливо великому розмірі.
Зрозумівши, що майже дворічний судовий процес над ним добігає кінця, Приходько надовго заліг у лікарню. При цьому обрав не медичний заклад рідного міста, а обласного центру – Чернігівську міську лікарню № 2. Підкреслимо не обласну, а саме міську, очевидно, що ніжинський мер не довіряє ніжинським медикам свого дорогоцінного здоров’я. Комічність ситуації полягає в тому, що прямо у VIP- палаті мер Ніжина проводить робочі наради зі своїми заступниками та підписує розпорядчі документи, що стосуються діяльності Ніжина.

Такі викрутаси мера створюють додаткові клопоти ніжинським посадовцям, бо вони змушені погоджувати з підсудним мером чи не кожне питання, а службовий автомобіль мера по декілька разів на день курсує між Ніжином та Черніговом, намотуючи кілометри та спалюючи бюджетне паливо.

Чернігівські лікарі, напевно, призначили Приходьку періодичне вживання деснянської водички, бо підсудний мер під час лікування частенько з’являється на власній базі відпочинку, що знаходиться в селі Салтикова Дівиця Куликівського району.

З огляду на те, що Новозаводський районний суд міста Чернігова чекає Приходька на чергове судове засідання 10 вересня, надіючись на те, що він з’явиться і врешті - решт відбудуться судові дебати, самі підлеглі підсудного мера прогнозують, що найближчі два місяці Приходько проведе в медичних закладах області.

Під час підготовки Ніжина до зимового періоду такі дії мера мають вигляд диверсії, тим більше, що залишивши відповідно до розпорядження секретаря ради Олега Кірсанова виконуючим обов’язки міського голови, М.Приходько не надав йому право підписувати фінансові документи.

Останній факт виходить за рамки здорового глузду, або ж демонструє, що мер Ніжина не довіряє секретарю міської ради Олегу Кірсанову, який є головою міської організації Партії регіонів.

Степан НЕЧВАЛЬ



Теги:Новозаводський суд, Ніжин, міський голова, Володимир Фаль, хабар


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А що Приходько опозиціонер і конкурент цьому режиму? Причому тут тупі параллелі з Тимошенко? Таких злодіїв у нинішній владі віз та дрезина.
avatar