реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

У книгарні Ніжина закликають в Шухевича кидати дротики?!

Портрет головнокомандувача УПА, Героя України Романа Шухевича «прикрашений» дартсом (Да́ртс (англ. darts) — гра у якій гравці метають короткі стріли (дротики) у круглу мішень, повішену на стіну) та портрет ката українського народу В. І. Лєніна, заквітчаний українськими національними кольорами було помічено в книжковому магазині «МАсква» торгівельного центру «Графський» у місті Ніжин. Розповідає мешканець Ніжина Дмитро АРТЕМЕНКО:
- Цей магазин відкрився нещодавно, наприкінці травня. Зайшовши туди, я помітив цю «композицію», це мене здивувало, адже більшість книг українські. Під портретом Шухевича лежала книга «Крути», поруч стояли книги видавництва "Смолоскип".
Я запитав у продавщиці: «Що це?...»
Вона відповіла, що так вирішив господар цієї книгарні. Вийшовши із книгарні, я пішов додому і взяв фотоапарат і повернувся назад. Коли я зайшов, я ні словом не обмовився з продавщицею, проте вона почала перешкоджати вести моїм діям. Намагалася вибити з рук мій фотоапарат, вигукуючи при цьому: «Чи є в мене дозвіл?».
Увечері на мене було вчинена спроба нападу особою, яка від мене вимагала вибачення за те, що я побив цю продавщицю. «Побої вже знято і заява лежить в міському відділу міліції» -так сказав той парубок, що вчинив напад».


"Хочеться нагадати, що для українців Роман Шухевич, -вважає голова обласної громадської організації Українська Студентська Спілка Олександр ЯСЕНЧУК - символ боротьби з тоталітаризмом, боротьби за незалежність. Він не залишив свого народу, і разом зі своїми бійцями боровся аж до загибелі. Отож наруга над Шухевичом – наруга над національними почуттями українців. Це по-перше.
По-друге, юридично, він Герой України, і запрошення до гри в дартс на портреті Шухевича це порушення законодавства. Що є неприпустимим.




Теги:Дартс, УПА, українофобія, Шухевич


Читайте також



Коментарі (5)
avatar
1
вся беда бендеровских дегенератов в тупиковом развитии.Нефть и газ выкачали,соляные рудники пусты и в провалах,здравницы не работают.А жрать хочется вот и нужно тявкать как собакам о неньке украине,голодоморе,о дачах и т.д.,ленивым и подлым образом пытаясь спихнуть все на нормальных украинцев, распылить горный дебилизм среди народных масс. Скрыть агонию бендеризма.
avatar
2
вся біда в тому, що в тебе немає мозгів)
avatar
3
УКРАЇНОФОБСТВО В УКРАЇНІ НЕ ПРОЙДЕ!А НА КОЖНОГО ЗАПРОДАНЦЯ БУДЕ СВОЯ ШИБЕНИЦЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
4
ivan Таких як ти треба винищувати шкода що я не знаю де ти мешкаєш а то я би навідався до тебе!)))
avatar
5
власник магазину робить собі чорний піар і заробляє гроші на розбраті українців, розпалюючи національну ворожнечу.
avatar