реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

У Фейсбуці - як в реанімації

У ФБ вже можна не заходити: атмосфєрнєнько - як в реанімації.

Істерія - похлєщє 2014, коли щоранку психологічно нестійкі суб‘єкти масово, сидячи в Києві, дізнавались - чи ще Моторола Київ не взяв.

Ми всі знаємо, що в результаті - «взяв», але пам‘ятаємо - що і куди.
Так буде і з хворобами.

Є вірус, люди хворіють, виздоровлюють, вмирають. Все - як завжди, може, навіть, важче. Але, якщо ви не будете добивати потенційного чи вже хворого, своєю істерикою, то, може, вас хоч вислухають під воротами Раю. І ви зможете нагадать, що не лише не задовбували ближніх, а й помагали їм, відволікаючи на хароше, чим берегли їх і так розхитане, але дуже важливе психічне здоровля.

От і я вас відволічу на хороші і небуденні новини, щоб ви були здорові й радісні.

В США вперше отримав/ла звання адмірала Трансгендер. Безсумнівно - хороша людина й фахівець, що «стає в ряд з чоловіками й жінками», щоб служити великій американській нації. «Перехід» ця людина здійснила ще десять років тому, а підвищення - щойно.

На жаль, я не зміг з‘ясувати - ким вона (людина) була і ким стала, бо її (людину) навіть в одному повідомленні новин називають то вона, то - він. Тому я вживаю «людина», щоб не бути некоректним, і ніяких там «офіцер», «вояк» чи інших архаїчних термінів.

Поза тим, що я радію з приводу прогресу в американському суспільстві, мене засмучує факт, що ми не знаємо досі прізвищ перших гомосексуалів, лесбійок, та бі, які отримали такі ж поважні звання. Це трохи несправедливо.
Якщо ви відволіклись від думок: чи йти вбивати антиваксів чи зносити насильницьку державу, то я втішений, що досяг мети.
Розслабтеся трохи.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:короновірус, психічне здоров'я, Олександр Сосницький, Епідемія


Читайте також



Коментарі (0)
avatar