реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

У Донецьку охороняють Леніна, в Одесі -- йдуть націоналісти

14-ти метровий монумент вождю світового пролетаріату відтепер охороняють співробітники міліції. Службу біля своєрідного поста № 1 правоохоронці несуть цілодобово.

З неофіційного спілкування з правоохоронцями правопорядку стало відомо, що охороняти статую Ілліча почали після скандального випадку демонтажу пам'ятника Леніну в Сумській області.

А в Одесі українські націоналісти провели марш проти нелегальної міграції, у якому взяли участь близько ста осіб, передає кореспондент УНН.

Окружний адмінсуд у цей день заборонив усім політсилам проводити акції у центрі Одеси, так як після анонсу маршу націоналістів почали находити заявки на проведення акцій від антифашистських та проросійських організацій.

В результаті в зазначений час на Соборній площі міста зібралось близько сотні молодих осіб, серед яких були націоналісти, активісти ВО “Свобода” та фани футбольного клубу “Чорноморець”.

Міліція, яку попередили про імовірність сутичок під час маршу, виставила поблизу площі чотири автобуси з бійцями “Беркуту”. Чимало правоохоронців були присутні і на самій площі.

Оскільки акція була заборонена, націоналісти, порадившись, вирішили просто пройти містом, проте через 10 хв на вул. Дерибасівській вони дістали червоно-чорні прапори і почали вигукувати свої лозунги, прославляючи Степана Бандеру, Максима Чайку і ФК “Чорноморець”. Також націоналісти кричали лозунги проти нелегальних мігрантів.

Активісти дійшли до пам’ятника Тарасу Шевченку, який знаходиться недалеко від стадіону, де скоро має розпочатись матч за участі Чорноморця.



Теги:Степан Бандера, націоналісти, Донецьк, Одеса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar