реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Доліталися: влада замовчує падіння літака в Донецьку

18:09 13 лютого у міжнародному аеропорту «Донецьк», під час посадки, пасажирський літак АН-24 (авіакомпанія ТОВ «Південні авіалінії»), що здійснював рейс Одеса-Донецьк, за попередніми даними, втратив керування та впав між злітними смугами і розколовся навпіл. На борту літака знаходилось 52 людини, у тому числі 8 членів екіпажу.

Внаслідок події загинуло 5 осіб, під час проведення рятувальної операції евакуйовано 45 осіб, з яких 8 осіб з травмами госпіталізовано, повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій. Прізвища загиблих та постраждалих не оголошуються.

Журналістам же одразу стало відомо, що на борту знаходилися футбольні вболівальники, котрі чартерним рейсом летіли до Донецька на матч «Шахтар»-«Борусія». Пізніше просочилася інформація, що вболівальники – одеські чиновники, високопосадові працівники ДАІ, прокуратури та суду. Ходили навіть чутки, що на борту літака був віце-губернатор Одеської області.

На ранок стало відомо, що серед загиблих – помічник голови Одеської облради Валерій Бобков. На борту ж крім нього перебували начальник міського управління капітального будівництва Анатолій Рагулін, керівник одеського МРЕО Владислав Богомолов, прокурори Ростислав Крикливий та Михайло Черний, повідомляє «Думская».

Список же пасажирів дістати не реально. В аеропорту інформації не надають, компанія-перевізник взагалі не відповідає на дзвінки, а її сайт одразу після авіакатастрофи закрився на технічне обслуговування.

Як повідомляє на своїй сторінці в Facebook донецький блогер Денис Казанський, «в усіх держслужбах рознарядка мовчати про жертви, інформація про катастрофу взагалі не повинна була потрапити в пресу до початку футбольного матчу, щоб його не відмінили».
Попри все матч відбувся і почався він з хвилини мовчання. Матч закінчився з рахунком 2:2.


Тексти



Теги:футбольний матч, Донецьк, Одеса, аварія літака


Читайте також



Коментарі (0)
avatar