реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

У департаменті культури погодили будівництво Сороновича

8 членів консультативної ради з питань охорони культурної спадщини при департаменті культури облдержадміністрації погодили історико-містобудівне обгрунтування скандальної забудови на вулиці Князя Чорного 4-А, що навпроти Єлецького монастиря.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив громадський активіст Олександр Гашпар, який будв присутній на засіданні, пише сайт Свобода ФМ.

"Буцімто тимчасовий порядок використання території міста Чернігова дозволяє там проводити будівництво, а про те, що матеріали Генерального плана міста, які в ієрархії містобудівної документації займають найвищу сходинку, не передбачають там ніякого будівництва, так само, як і не передбачає цього будівництва Схема перспективного розвитку туризму міста, ці вісім членів чути не хотіли", - написав Гашпар.

Нагадаємо, 9 серпня 8 із 12 членів містобудівної ради при міському голові підтримали представлений проект забудови біля Єлецького монастиря. Серед тих, хто голосував "за", було, як мінімум, двоє - заступник начальника замовника будівництва КП "Чернігівбудінвест" Олександр Сердюк та забудовник Соронович, - особисто зацікавлені у будівництві.

Активісти зібрали понад 1100 голосів проти скандального будівництва.



Теги:Чернігівська ОДА, скандальне будівництво, Єлецький монастир, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar