реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хто відповість за непридатні укриття?

Рада оборони області рекомендувала міській раді Чернігова покарати відповідальних за доступність укриттів та навести в них лад.

З 2,5 тисячі перевірених укриттів області 314 виявились закритими, а 614 непридатними для використання. Такі результати комісійних перевірок сховищ оприлюднив на брифінгу в Чернігівській ОВА заступник начальника головного управління ДСНС в області Дмитро Безкостий. Більш ніж половина з них у Чернігові.

"І це вже дуже схоже на саботаж, тому зрозуміле рішення РНБО посилити кримінальну відповідальність і можливість доступу", — говорить директор департаменту з питань цивільного захисту Чернігівської ОДА Сергій Болдирев/

"Рада оборони рекомендувала міськраді притягти до відповідальності осіб, які опікуються укриттями та сховищами у Чернігові. Мова про чиновників міськради, які відповідають за організацію і забезпечення цивільного захисту в Чернігові", — каже радник начальника Чернігівської ОВА Андрій Подорван.

В той же час очільник міської ради Олександр Ломако перекладає відповідальність на міську військову адміністрацію, а начальник міського відділу захисту цивільного населення Григорій Годун запевняє, що для налагодження роботи укриттів треба 9 мільйонів гривень.

Василь ЧЕПУРНИЙ.



Теги:широка війна, Чернігівська міська рада, укриття, Чернігівська ОДА, Олександр Ломако


Читайте також



Коментарі (0)
avatar