реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

У Чернігові засуджено убивць таксиста. Одного — довічно

Державним обвинуваченням доведено в суді вину групи з трьох осіб, які в березні цього року з особливою жорстокістю вбили чернігівського таксиста.

Зібрані і пред’явлені слідством та прокурором докази переконали суд у винуватості обвинувачених. Під тиском доказів і вони в суді стали визнавати свою вину — один повністю, двоє частково. Про це повідомила прес- служба обласної прокуратури.

Шостого березня ця злочинна трійця за попередньою змовою з метою вчинення умисного вбивства напала на водія приватного таксі, який перед цим довіз їх з Чернігова до с. Киїнка. Під час нападу вони душили водія ременем, завдавали удари молотком по голові, били руками і ногами, зі зв’язаними руками поклали до багажника автомобіля та вивезли в лісосмугу біля смт Гончарівське Чернігівського району. Там, доводячи умисел на вбивство до кінця, один з підсудних завдав водієві ще більше десяти ударів молотком по голові. Убитого покинули в лісі, гроші та цінності з його машини присвоїли, а сам автомобіль сховали в лісосмузі неподалік смт Седнів.

Учасника злочинної групи, який добивав жертву молотком, засуджено до довічного позбавлення волі. Двох інших — до термінів ув’язнення у 12 і 15 років. Усіх трьох — з конфіскацією всього належного їм майна.



Теги:вбивство таксиста, Кримінал, прокуратура в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar