реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

У Чернігові Міжнародним республіканським інститутом проведено навчання партійного активу

Ефективним засобом впливу громадськості та політичних партій для захисту інтересів виборців та народного контролю за діями влади має стати Закон України «Про доступ до публічної інформації» і цьому треба вчитися – прийшли до висновку учасники семінару «Взаємовідносини між партійними осередками та громадськими організаціями». Це навчання проведено у 1 жовтня 2011 року в Чернігові для активістів обласної організації Української народної партії.
Його організатор: Міжнародний республіканський інститут (США). Заняття вели експерти всеукраїнської громадської організації «Інститут політичної освіти» (м. Київ) Любомир Грицак і Олександр Солонтай.
Під час цього навчання були розглянуті теми:
«Формування коаліції з представниками громадських організацій, громадських активістів та представників інших партій для успішного проведення кампанії з лобіюванням проблеми громад»;
«Використання можливостей Закону України «Про доступ до публічної інформації» для активної роботи партійного осередку»;
«Організація та проведення масових заходів для інформування та залучення виборців до вирішення проблем громад».
Проблематика співпраці УНП та інших політичних партій з громадськими організаціями викликало найбільшу дискусію. Скептики найбільшу складність бачили в тому, що значна частина з них існують лише формально – «на папері».
Під час семінару активісти УНП почули як позитивну оцінку діяльності організації, так і конструктивну критику на свою адресу.
Під час підбиття підсумків семінару Володимир Ступак, голова Чернігівської обласної організації УНП, від імені однопартійців – учасників навчання висловив подяку його викладачам і організаторам.
Крім, Української народної партії, Міжнародний республіканський інститут провів такі ж навчання з партійним активом обласних організацій ВО"Батьківщина" та "УДАР".

Олексій Пій,
голова управи Чернігівської обласної організації УНП




















Коментарі (2)
avatar
1
Маладци. Відмивання грошей провели на відмінно. А Хобот до партійного активу якої політичної сили належить?
avatar
2
Цікаве аудіо з попереднього семінару я знайшов тут : http://alians3000.at.ua/index/0-220
avatar